Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leánybúcsú, de a lányok már házasok! Hogyan?
Figyelt kérdés
Úgy adódott a helyzet, hogy szoros baráti társaságunkból (4 szeméy) mind férjhez mentünk, kivéve egyik barátnőnket, akinek viszont most lesz az esküvője. Többek között mindenikünk ott volt mindenikünk leánybúcsúján, ajándékot adtunk/ adtak, stb. Most az utolsóra már csak férjezettek maradunk, de vissza szeretnénk adni az élményt és az ajándékokat az utolsó férjhezmenőnek is :) Tehát már nem amolyan hagyományos leánybúcsú lenne, mert tulajdonképpen egyikünk sem leány már, viszont élményben hasonlót szeretnénk neki is. Úgy gondoltuk pizzázni megyünk és kellene néhány feladatötlet (ami azért nem gyerekes-szintű :D ) illetve, ha van jó ajándék-ötlet is, az is jöhet. (Elég sokat kimerítettünk az eddigieken, azért van szükség ötletre még). Ha valakinek van jó gondolata szívesen várjuk!
Mégis mit csináltatok akkor, amikor még mind "lányok" voltatok, amit férjezettként már nem lehet?!
2015. ápr. 23. 12:57
2/12 Puczák Derien válasza:
'Ha valakinek van jó gondolata szívesen várjuk!'
Van jó gondolatom. Mehetek?-)
2015. ápr. 23. 13:00
3/12 anonim válasza:
Csippendélsót ócsóért vállalok!
2015. ápr. 23. 13:04
4/12 anonim válasza:
Miért ne lehetne ugyan úgy szórakozni, mint régen. En is férjnél vagyok, 2 gyerekem van, de azért elmennék bulizni.
2015. ápr. 23. 13:09
5/12 anonim válasza:
A leánybúcsú nem a résztvevők miatt leány, hanem a menyasszony miatt, mert ő még nem asszony.
Semmit sem kell máshogy csinálni, mint a többi leánybúcsún.
2015. ápr. 23. 13:10
6/12 anonim válasza:
4-es vagyok.
"Tehát már nem amolyan hagyományos leánybúcsú lenne, mert tulajdonképpen egyikünk sem leány már"
O még lány, ot bucsuztatjátok nem magatokat.
2015. ápr. 23. 13:11
7/12 anonim válasza:
Nem azért lánybúcsú a lánybúcsú, hogy a vendégek hajadonok legyenek. A menyasszonyt búcsúztatják ekkor a "lánykortól". Nekem mindkét nővérem családos feleség, és van egy több éve házas barátnőm is, mégis ott voltak a bulimon, sőt, a testvéreim szervezték.
2015. ápr. 23. 13:19
8/12 anonim válasza:
szerintem a törvény bünteti, hogy házas nők pizzázni menjenek, szóval erről a programotokról le kell sajnos mondani!!!
nem tudom, mit tehetnétek, elég kétségbeejtő a helyzet!
kitartást és vigaszt!
2015. ápr. 23. 13:31
9/12 A kérdező kommentje:
Persze, várunk! :D
Nos, akkor ezek szerint nálunk más egy kicsi a leánybúcsú menete, mert nálunk úgy zajlik hogy a lányok elbúcsúztatják a menyasszonyt, mert kilép a köreikből. Ezért a feladatok is inkább a lánykorhoz kapcsolódnak, és olyan dolgokra vonatkoznak, amit majd házasságban nem "tehet" majd meg, például ilyen feladat, hogy egy szórakozóhelyen hány férfi telefonszámát szerzi meg, majd azokat szertartásosan "átadja" a még hajadon barátnőinek, jelképezve, hogy neki már nincs erre szüksége. Szóval ilyen feladatok dominálnak inkább.
Amint látom más körökben nem ennyire lányközpontú a "búcsú", úgyhogy akkor várom az ötleteiteket :)
2015. ápr. 23. 13:38
10/12 anonim válasza:
Kedves kérdező. Amit leírtál tökéletes, azzal megspékelve, hogy a szórakozóhelyen el kell osztogatni a telefonszámokat hajadon nőknek :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!