Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leánybúcsú anyagi vonzata?
Szerintem nem nagyon kell költekezni, de persze ki hogyan szeretné, milyet akar szervezni.
Nekünk olyan lesz (most nyáron), hogy feladatokat kell a menyasszonynak a város különböző pontjain csinálni (pl petrezselymet árulni meg sok hülyeséget). Persze lesz ivós része is a "játéknak", az italokat mi dobjuk össze. Szerintem az sokkal jobb, ha meglepi az egész. Persze, ha nem akar valamit a menyasszony, azt jobb, ha előre mondja, meg kik jöjjenek el.
"Tényleg úgy működik egy leánybúcsú, hogy a menyasszony elmondja, miket akar, és azt a többiek fizetik?"
Igen, ezt írja a PTK is.
"Igen, ezt írja a PTK is."
:DD
Mi is elkezdtük neki tervezni a meglepit a pénztárcánkhoz szabva, de most egy elég drága ötlettel állt elő. Ami nem lenne olyan nagy összeg, ha nem lenne a többi kiadás.
Szerintem normális esetben úgy megy, hogy a menyasszonynak meglepetés, és nem szól bele. Elég taplóság kikötni, hogy mit akar - ha meg annyira akarja, fizesse. Nem elég az esküvőre a nászajándék, a ruha-, esetleg utazási költségek, még a leánybúcsú is legyen drága???... nem értem az embereket, komolyan mondom.
Ha nekem egyáltalán lesz, én egy otthoni borozásnak is örülnék amúgy :).
Nekem meglepetés volt az, hogy mi lesz, az, hogy hol lesz és az is, hogy mikor lesz.
Öszvisz annyit kértek hónapokkal előbb, hogy írjam össze, hogy kinek örülnék ha ott lenne.
Szerintem pofátlanság a menyasszonytól hogy "követelőzik". Amikor én szerveztem sógornőmnek akkor egy kívánsága volt hogy ne legyen f**torta meg vetkőzős fiú..
Ezeket nyilván teljesítettük, meg ismertük is annyira, hogy ezeknek egyáltalán nem örülne, de semmi másba nem szólt bele.
Oké, hogy ez a menyasszony estéje és hogy róla szól, de fölösleges kiadásokba nem illik belekergetni a lányokat sem.
Egyébként mit kért, ha szabad tudni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!