Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A leánybúcsú anyagi vonzata?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A leánybúcsú anyagi vonzata?

Figyelt kérdés
Tényleg úgy működik egy leánybúcsú, hogy a menyasszony elmondja, miket akar, és azt a többiek fizetik?

2015. ápr. 20. 22:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát a limuzin az pont nem egy nagyon drága dolog. Nem tudom hányan vagytok, de itt 10-15k között szokott lenni 1 órára.
2015. ápr. 21. 21:06
 12/16 A kérdező kommentje:
Tudsz linket? Én 30-ért találtam a legolcsóbbat.
2015. ápr. 21. 22:12
 13/16 anonim ***** válasza:
Fölösleges pénzkidobas... Mi a kocsiutat a jogsival rendelkező csajokkal oldottuk meg. Összedobtuk a benzinpenzt és ennyi.. Mondjuk nálunk eleve voltak olyanok akik nem akartak inni, szóval meg lehetett oldani. :)
2015. ápr. 22. 11:28
 14/16 A kérdező kommentje:

Hát ez az. Szerintem is felesleges. Azt nem érti meg, hogy lehet, hogy neki ez az egyetlen esküvője, de nekünk nem az egyetlen, amire költeni kell.

Limuzin, torta, pia a lánybúcsúra, ami ilyen "pub crawl" szerűség lesz.

Plusz a ruhát megcsináltatni v. megvenni.

Valahogy eljutni a világ végére, ahol tartják az esküvőt.

Fizetni a szállást.

Plusz a boríték.

Nem tudom, más koszorúslányok hogy esznek abban a hónapban. Vagy én csinálok valamit rosszul?

2015. ápr. 22. 11:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Ilyenkor van az reszemrol hogy nincs boritek meg menyatanc :)
2015. ápr. 23. 21:06
 16/16 anonim ***** válasza:

nem, egyáltalán nem illik neki kitalálni, max annyi, hogy mit nem szeretne..

mi is épp szervezünk egyet. Semmi extra nem lesz, így is drága mulatság, a torta, pia, bulizni menni ( ő nyilván vendég), feladatokhoz eszközök, neki ajánék, póló, stb..

2015. ápr. 27. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!