Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a polgári csak két tanús lesz, hogy lehet szülőköszöntőt rendezni?
Polgári csak két tanúval lesz testvéreinkkel, utána fotózás, majd templomnál találkozunk mindenkivel utána lakodalom. És komolyan eddig abba a tudatba voltam hogy szülőköszöntő az a lagzin van és most hogy rákerestem rökönyödtem meg hogy az a polgárin :)
Násznép miatt nem szerettük volna a polgárit, olyan sablonos tud lenni aztán rohangálni egyik helyről a másikra kocsival dugóba stb az egész násznép, nekünk a templomi a fontos hiába fordítva hivatalos.
Tehát így hogy lehetne megoldani a szülőköszöntőt a lakodalomba? Nagyon szeretném mert irtó szerencsések vagyunk mindkettőnknek szuper szülei vannak, bár enyémek elváltak de ez nem veszít a lényegből :) Ugyanúgy adnánk mostohaszüleimnek is mert ők is nagyszerű emberek. Esetleg zenészt kérjem meg hogy valahogy felvezesse? Vagy hagyjam inkább? Nem voltam még valami sok esküvőn.. Várom az ötleteket :)
A szülőköszöntőt az anyakönvvezető mondja a polgárin, lagziban nem igazán szokott lenni.
Nem tudom hogy lehetne megoldani, a zenészek nem biztos, hogy vállalják. Esetleg a vőfély ha lesz?
Vagy olyat tudok elképzelni, hogy ti fogalmaztok meg egy szülőköszöntőt és ti magatok mondjátok el mondjuk a lagzi elején.
Nem lesz vőfély? Akkor ő felvezethetné.
Ha nem lesz, akkor te meg a párod kezetekbe veszitek a mikrofont, elmondjátok a mondandótokat, a köszönetet és átadjátok az ajándékot.
Áh nem lesz vőfély, 45-en leszünk és családias hangulatra nem éreztem szükségét, de akkor örülök hogy nektek is ez jutott eszetekbe akkor ezekszerint nem gáz hogy mi mondjuk :) Szokott lenni lagziba szülővel tánc is direkt? Mondom nem vagyok otthon a témába, csak bátyám esküvőjén is volt hogy bátyám anyuval,sogórnőm meg apukájával táncolt.
Vagy ott az lehetett a szülőköszöntő,vagy külön szokott lenni ilyen tánc? Mert akkor egybeköthetnénk azzal pl.
Mindenhol más a szokás. Nem minden lagzi ugyanolyan.
Mindent szervezzetek úgy, ahogy ti szeretnétek.
Ha akartok a szülőkkel táncot, akkor legyen. Ha nem, akkor ne legyen.
Köszi igen ezek jó ötletek :)
Majd beszélek hétfőn a zenésszel hogy iktassuk be valahogy,gáz hogy 3 hét múlva esküvő és ilyennel nem voltam tisztába, de hát jobb később mint soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!