Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek erről? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről? Nem akarunk szülőköszöntőt.

Figyelt kérdés

A dolog úgy kezdődött,hogy eldöntöttük,semmi extra nem kell,legalapabb szertartást kértük,minimális zenével.

Se gyertya,se homoköntés,se pezsgő,se szülőköszöntő.Utóbbi azért,mert az én szüleim jelen sem lesznek,párom anyja meg utál (apukája nem él már).

Hogy ne legyen vita,nem is mondtuk el mi lesz a szertartáson.

Viszont az anyakönyvvezető elkotyogta anyósjelölt egyik barátnőjének,így most anyós ki van akadva,mi az hogy ő nem lesz köszöntve,az kell.

Így már csakazértse lesz.

Ha nagyszüleimet nem szeretném,hogy lássanak,két tanús lenne. (így se leszünk sokan,és nem lesz se lagzi,semmi)

2013. aug. 29. 11:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gond, páromnak nem élnek szülei és nekünk sem volt szülőköszöntő, anyumék megértették.
2013. aug. 29. 11:54
 2/16 anonim ***** válasza:
64%

Ez a ti döntésetek. Pontosabban ez a rész a párodénak kéne, hogy legyen. Ő mit mond? Szeretné ott köszönteni anyukáját?

És te nem szeretnéd a nagyszüleidet?

Nálunk volt szülőköszöntő, a nagymamámat is felköszöntöttem velük együtt.

2013. aug. 29. 12:00
 3/16 A kérdező kommentje:

Práom sem szeretné ha lenne köszöntve az anyja,ezek után főképp nem.

Nagyszülőket errefele nem szokás köszönteni ilyenkor.

2013. aug. 29. 12:03
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tervezitek az esküvőt, ahogyan az nektek jó. Ez a nap rólatok szól.
2013. aug. 29. 12:08
 5/16 anonim ***** válasza:
62%

Ha nagyszüleimet nem szeretném,hogy lássanak,két tanús lenne

Lehet úgy is, hogy nagyszülőknek szóltok, de azért 2 tanús :D

2013. aug. 29. 12:09
 6/16 anonim ***** válasza:

Semmi különöset ahogy nektek tetszik, úgy lesz jó.

Mondjuk én a homoköntést nem is értem, az mi?

2013. aug. 29. 12:12
 7/16 anonim ***** válasza:
Felénk sem volt szokás, csak úgy éreztem, h ő is sokat tett értem :)
2013. aug. 29. 12:14
 8/16 anonim ***** válasza:
6. a homoköntés: két különböző színű homokat egy tálba öntenek. Jelképezi, hogy összefonódik az életük.Felénk ez gyertyával van :D
2013. aug. 29. 12:16
 9/16 anonim ***** válasza:
Nekünk sem volt. A szüleim elváltak, apám összejött egy nála 20 évvel fiatalabb csajjal, anyám is újra férjhez ment, szóval az én részemről 4 "szülő" volt, akik utálják egymást. Az étteremben is úgy voltak az asztalok, hogy 3 hosszú sor, fésűs elrendezésben, a 2 szélére apám és anyám családrésze, középre villámhárítónak a férjem családja, a főasztalnál meg a tanúk mellett barátok ültek... Egyértelmű volt, hogy nem lesz szülőköszöntő :D Az legyen, amit ti szeretnétek, ne hagyjátok magatokat zsarolni!
2013. aug. 29. 12:18
 10/16 A kérdező kommentje:
De ha már a nagyszüleim ott vannak,akkor csak legyen ott a testvérem,párom testvére és párja,és akkor már az anyja is,meg a nagymamája is.
2013. aug. 29. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!