Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szokás a "belépőt" szedni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szokás a "belépőt" szedni az esküvőre?

Figyelt kérdés

Több olyan kérdést is láttam itt, hogy megyek az xy esküvőjére, menyi pénzt adjak?

Elég szűkösen álunk anyagilag, viszont okt.16-án szeretnén megesküdni.Most kezdek, szervezgetni számolgatni!

Nyugodtan elkérhetem a vacsora árát a vendégektől?

Ha igen kitől szokás, mindenkitől vagy csak a barátoktól és a távoli rokonoktol?Már az esküvőn vagy még elöte szokták kérni?

2010. febr. 21. 10:14
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
97%
ez csak vicc, ugye?
2010. febr. 21. 10:29
 12/47 anonim ***** válasza:
94%
mekkora nyomorék vagy!!! belépőt kérni!!! mégis ki fizetne belépőt azért hogy lássa ahogy igent mondassz életed szerelmének?? te hívod meg a barátaidat hogy együtt ünnepeljenek veled!! mekkora skót vagy!
2010. febr. 21. 10:30
 13/47 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom, merre fajulnak az emberek ezzel az esküvős -bevételes dologgal. Én eddig úgy tudtam, hogy ha esküvőt (lakodalmat ) rendeznek a pár szülei/a pár, akkor azt azért teszik, hogy megünnepeljék a döntésüket, és erre azért hívják meg a rokonokat, barátokat, hogy velük ünnepeljenek. Mint pl. egy szülinapi buli, csak nagyobb. Az meg csak hab a tortán, hogy a vendég nem megy üres kézzel, visz valamit. Eleve azzal számolni, hogy majd mennyi jön be... és kvázi a vendégekkel fizettetnék ki az egészet...Hidd el, van, aki pont emiatt viszolyog az ilyen családi összejövetelektől, mert hogy nem azt nézik, hogy de jó hogy eljött velünk örülni, hanem számolgatják, hogy milyen közeli rokon, akkor róla mennyit lehet lefejni...és ennek fejében meghívják, még ha nem is ismerik, vagy éppenséggel nem a kedvenc családtag. Undorító. Ha te nagyot akarsz bulizni, meg rázni a rongyot, akkor teremtsd meg a rávalót!
2010. febr. 21. 10:33
 14/47 anonim ***** válasza:
94%
Belépőt??? Vacsora költséget??? Ti ezek szerint nem esküvőre, hanem a vendégek megkopasztására készültök! Meg vagyok döbbenve! Ha ez kiszivárog, remélem egyetlen vendégetek sem lesz és sírhatsz, mint a záporeső!
2010. febr. 21. 10:41
 15/47 anonim ***** válasza:
100%

TE ATYA ÚR ISTEN!!!!!

Hány éves vagy? Tudod hogyan kell esküvőt szervezni?Kérdezd már meg a szüleidet.

Belépőt szedni?Miért a Nemzeti Múzeumban esküdtök?

A lagzit vagy ti vagy a szülők állják. Nem a haszonszerzés lenne ezzel a cél, hanem hogy a saját örömünket megosszuk a barátainkkal és a rokonainkkal Ha deficites (gyengébbek kedvéért ráfizetéses) a lagzi,akkor így jártál.Nem lehet a hiányt kifizettetni a vendégekkel.

Mi csak 18an voltunk, de sok marhaságot kaptunk pénzt senkitől sem.

hmmmmmm, de látod én vagyok a hülye, hogy nem szedtem belépőt:-DDD

2010. febr. 21. 10:47
 16/47 anonim ***** válasza:
100%

Kérdésre a válasz asszem megkaptad :D

Átlag 10ezer/fővel lehet számolni cakkum-pakli mindenre, mi pl. ennek tudatában adunk borítékot, ha 4-en megyünk, akkor 1 hétig éhezünk :D

2010. febr. 21. 10:49
 17/47 A kérdező kommentje:

Pontosan azért tettem föl a kérdést, mert meglepődtem hogy ilyet láttam, főleg azon hogy volt egy olyan válasz hogy anyit szokás fizetni, amenyi a vacsora ára.

Ha nem tünt fel idéző jelben volt a belépő szó!

Abban igazatok van, hogy azt sem tudom, hogy kezdjek neki a szervezésne, mit szokás mit nem , mit illik és mit nem!

Nem akarunk 1000fős lagzit, pont a pénz miat.

Viszont az valóban megfordult a fejemben, hogy én csak a szűk családot és a közeli barátokat sztném meghívni, és bizony van olyan hogy az unoka hugomnak van pasija, akit életemben nem láttam még max 1szer, de elvileg illenék akkor őt is meghívni.De ha így számolunk akkor a szűk család plusz 1fő, akkor már igen csak húzós és a plusz 1 főért, lehet hogy kérnék egy kis beszálót.

De minden esetre nem oltást kértem, hanem normális választ.

Lehet hogy félre értettem, de sztem veletek is előfordult már ilyen, és ti sem tudtok mindent!

2010. febr. 21. 10:56
 18/47 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg nagyon lenullázódnátok az esküvővel, akkor inkább várjatok legalább 1 évet, mindenáron nem kell egy papírt aláírni.

De lehetne háznál a kajafőzés, mivel kevesen lennétek, akkor jóval kevesebbet kel költeni... szerintem.

És még lehet jobba buli háznál!

2010. febr. 21. 11:03
 19/47 anonim ***** válasza:
100%

szerintem senki nem értett félre semmit.

Mosod kezeidet miután jól leoltottak a saját hülyeségedért, jogosan.

Ha olyan távoli rokonok is vannak, akkor őket minek hivod meg? Én az esküvőmre tuti nem hivnék meg olyan rokont akivel nem is tartom a kapcsolatot. Pont azért hogy csak azok legyenek ott, akik máskor is kiváncsiak voltak rám. Igy lehet hatékonyan költséget csökkenteni.

az hogy más kérdéseknél azt irták, hogy kb. annyit adnak ajándékba mint amennyi a vacsora ára, sem azt jelenti hogy belépőt szedett az illető.

Tényleg nem vagy normális, és az értelmező képességeddel is erős gond van.

A helyesírásodról nem is beszélve.

2010. febr. 21. 11:04
 20/47 anonim ***** válasza:
100%
Hát... ha nekem valaki meghív az esküvőre, aztán "belépőt" kérne tőlem, hát tuti nem mennék el. Szóval szerintem ne kérj...
2010. febr. 21. 11:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!