Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe került az esküvőtök, hány fős volt, mennyi pénz gyűlt össze nászajándékbòl és menyasszonytáncbòl?
100 fős volt.
3 millióba került.
Nem tartottunk menyasszonytáncot, mert nem akartam pénzt "kalapozni".
A nászajándék nászajándéklistáról ment.
ma 18:05
A nászajándéklista mivel jobb, szerinted?
6-os: Minél mivel jobb? Azért jó a nászajándéklista, mert nincs olyan hatása, hogy a vendégek dobják össze az én esküvőm árát, s nem dugdossák a húszezreseket...
A nászajándéklistán sokkal több ajándékot tüntettük fel, minden árkategóriában, mint ahányra számítottunk, így mindenki tudott választani. Így valódi ajándékokat kaptunk, melyekre ma is öröm ránézni. Teljes háztartásba is tudtunk listát állítani, hiszen nem csak háztartási gépekből áll a világ.
Egyébként pedig, mivel minden kérdésre, sorban válaszoltam, s mégis lepontozott valami sikeres egzisztencia, csak arra tudok gondolni, hogy majd' megpukkad az általam leírt összegtől, s attól is, hogy nem kalapoztunk "vissza" pénzt, mert nem voltunk rászorulva. Mondok neki még jobbat is: azóta még szebb az élet. Van ilyen is :) Szóval, pontozz csak le, nyugodtan. Az is egyfajta sikerélmény lehet. Valakinek.
94 eb voltunk(98 meghívott volt)
1,4 be került ( gyűrűk nélkül, saját borral, pálinkával, a család sütötte a sósat)
1,7 jött be( meglepetésemre)
Kaptunk ajandékokat is 100-150 értekben.
2 éve volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!