Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyibe került az esküvőtök,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe került az esküvőtök, hány fős volt, mennyi pénz gyűlt össze nászajándékbòl és menyasszonytáncbòl?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 12. 17:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
66%

100 fős volt.

3 millióba került.

Nem tartottunk menyasszonytáncot, mert nem akartam pénzt "kalapozni".

A nászajándék nászajándéklistáról ment.

2015. ápr. 12. 18:05
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
40 fős volt, 800 ezerbe került, étteremben lagziztunk fotóssal, zenésszel, ajándéktárgy nem volt, de visszajött az egész.
2015. ápr. 12. 18:20
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 40 fővel 500 ezer volt mindennel együtt és nekünk is visszajött.
2015. ápr. 12. 18:46
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Sokba, mert külföldön volt és a család egyik felének a repulojegyet és a szallast álltuk. Nem volt nászajándék, kértük, hogy semmit ne hozzanak, se menyasszonytanc, mert csak néhány fős esküvőnk volt.
2015. ápr. 12. 18:55
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
77 fővel olyan 1.3 millió forintba került. Majdnem fixen jöttünk ki, olyan 100 ezer forint maradt meg plusszban, de pl a tortát és a sütiket anyum fizette, az italt anyósom, szóval ennyivel besegítettek. A maradékból elmentünk egy szerényebb nászútra. Ez 2012ben volt.
2015. ápr. 12. 18:58
 6/16 anonim ***** válasza:
63%

ma 18:05

A nászajándéklista mivel jobb, szerinted?

2015. ápr. 12. 19:04
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
12 fős volt, 100 ezerbe került (mindent beleszámolva), csak egy egyszerű ebéd volt. A két családtól kb. 80 eFt-ot kaptunk.
2015. ápr. 12. 19:07
 8/16 anonim ***** válasza:
81%

6-os: Minél mivel jobb? Azért jó a nászajándéklista, mert nincs olyan hatása, hogy a vendégek dobják össze az én esküvőm árát, s nem dugdossák a húszezreseket...

A nászajándéklistán sokkal több ajándékot tüntettük fel, minden árkategóriában, mint ahányra számítottunk, így mindenki tudott választani. Így valódi ajándékokat kaptunk, melyekre ma is öröm ránézni. Teljes háztartásba is tudtunk listát állítani, hiszen nem csak háztartási gépekből áll a világ.

Egyébként pedig, mivel minden kérdésre, sorban válaszoltam, s mégis lepontozott valami sikeres egzisztencia, csak arra tudok gondolni, hogy majd' megpukkad az általam leírt összegtől, s attól is, hogy nem kalapoztunk "vissza" pénzt, mert nem voltunk rászorulva. Mondok neki még jobbat is: azóta még szebb az élet. Van ilyen is :) Szóval, pontozz csak le, nyugodtan. Az is egyfajta sikerélmény lehet. Valakinek.

2015. ápr. 12. 19:16
 9/16 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem meg az ajándéklista sokkal nagyobb gáz. Mi nem mondtuk snekinek, hogy mit kérünk, sőt, azt is mondtuk, ha nincs pénze, az se baj, jöjjön csak el. Így legtöbben a pénz mellett döntöttek, legalább nem kellett utána járkálni és nekünk is hasznosabb volt. Én nem pontoztatak le, és nem is irigylem a pénzed, csak kifejtettem a véleményem, hogy szerintem az ajándéklista is legalább ugyanolyan, ha nem nagyobb lejmolás, mint a menyassoznytánc (nálunk nem volt az sem, aki akart adott egy borítékot a végén).
2015. ápr. 12. 19:27
 10/16 anonim ***** válasza:

94 eb voltunk(98 meghívott volt)

1,4 be került ( gyűrűk nélkül, saját borral, pálinkával, a család sütötte a sósat)

1,7 jött be( meglepetésemre)

Kaptunk ajandékokat is 100-150 értekben.

2 éve volt

2015. ápr. 12. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!