Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elment az eletkedvem, megpukka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elment az eletkedvem, megpukkadok az irigysegtol. Mit tegyek, hogy ne erdekeljen?

Figyelt kérdés
Tegnap volt a hugom eskuvoje. Hat az az igazi filmbeli eskuvo volt. Mondjuk ok iszonyat jol meresnek, szoval egy kis "gyujtes" utan, kb szamolgatas nelkul lett tokeletes az eskuvojuk. A templom, a helyszin, a kaja meregdraga alapanyagok, profi szakacsokal altal, hihetetlen izorgia volt, a torta....eszemeletlen, magas, diszes, elegans. Minden olyan lelegzetelallitoan szep volt. A ruhajat termeszetesen varratta egy vagyonert, tobb meter uszaly, kristalyok, dragakoves ekszerek. Es maga a hugom is olyan de olyan szep. Hatalmas szemek, feher fogak, telt ajkak, tokeletes test, jo izles, es mindehez kedves, bajos. A ferje egy 4 karatos gyemant gyuruvel kerte meg a kezet. Ra pa hinapra az en parom is megkerte a kezemet egy cirkonium gyuruvel, ami nem is baj, mert szeretem, csak rossz volt megmutatni. Persze hugom kedves volt, es nagyon orult, csak na... Nekem a budos eletben nem lesz ilyen. Csak a tortajuk arabol mas kihoz eg komplett eskuvot. Orulok neki, de annyira zavar. O barmibe fog, az sieres, jo, szep lesz. En meg mindigis a nyomi balserencses voltam a csaladban :(
2015. ápr. 12. 15:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
64%

Talán felül kellene emelkedned a felszinességen? Neked tényleg ezen múlik a boldogságod, hogy milyen fényűző lesz az esküvőd?

Igen, ilyen hozzáállással te is fogsz a nyomi, semmire való és bal szerencsés a családban. De ezt csak és kizárólag magadnak köszönheted.

2015. ápr. 12. 23:40
 22/25 anonim ***** válasza:
67%

" A kérdező kommentje:

Miert is gondoltam, hogy van ertelme a sok karotnyelt, frocsogonek fel tenni 1 kerdest..."

Bírom az ilyet, kiír egy kérdést, hogy megeszi a sárga irígység, meg megpukkad a féltékenységtől (idéztem a kérdésed kedves kérdező), aztán meg betörik a feje, ha rávilágítanak, hogy ebben sajna nem neki van igaza...

Hogy miért nincs igazad?? A válaszom nagyon egyszerű: neked attól jobb lesz, ha megpukkadsz az irígységtől???? Nem!

Innentől 2 dolgot tehetsz:

1. Továbbra is versenynek tekinted a tesód és közted lévő helyzetet és közben szépen elmész az igazán fontos dolgok mellett a saját életedben

2. Magaddal foglalkozol, hiszen nem a tesód életét éled!

2015. ápr. 13. 03:11
 23/25 anonim ***** válasza:
56%

Hát... nem olvastam el még a hozzászólásokat... de... az irigykedés egy olyan dolog, ami felett hatalmad van.

Gondold végig: komolyan EZ az érték az életben? A gyémántgyűrű? Az uszályos-köves menyasszonyi ruha? A habos-babos emeletes torta? EZ az IGAZI érték az életben?

Én is cirkóköves gyűrűt kaptam! Mégis BOLDOG vagyok. És nemrég voltam hasonlóan tökéletes esküvőn, mint te. Nekem egy minutum sem kéne ebből a műmájer magamutogató esküvőből! Inkább a mi kis szedett-vedett, spórolós - viszont igazán minket tükröző esküvőnk! :)

2015. ápr. 13. 08:04
 24/25 anonim ***** válasza:
59%
Sosem értettem az ilyet, mint a Kérdező. Most mégis, lényeges az, hogy mennyibe került a ruha, mekkora kő volt a gyűrűben és kariár volt-e a kaja? Nem a tartalom a lényeg? Kit érdekel, hogy hány milliót vertek el? Egyetértek, az egyik válaszolóval: az én szememben a leírás alapján csináltak egy olyan esküvőt, amit mifelénk a romák szoktak és amire én speciel egyáltalán nem vágyom. De ettől még, ha nekik erre volt igény, legyenek boldogok, de nem a lagzi méretétől lesz tartós a házasságuk.
2015. ápr. 13. 15:05
 25/25 anonim ***** válasza:
Szerintem öld meg a húgodat. Egy kis trotil vagy akár néhány jól elhelyezett benzines palack simán megoldja a problémádat.
2015. máj. 27. 04:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!