Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elment az eletkedvem, megpukkadok az irigysegtol. Mit tegyek, hogy ne erdekeljen?
Talán felül kellene emelkedned a felszinességen? Neked tényleg ezen múlik a boldogságod, hogy milyen fényűző lesz az esküvőd?
Igen, ilyen hozzáállással te is fogsz a nyomi, semmire való és bal szerencsés a családban. De ezt csak és kizárólag magadnak köszönheted.
" A kérdező kommentje:
Miert is gondoltam, hogy van ertelme a sok karotnyelt, frocsogonek fel tenni 1 kerdest..."
Bírom az ilyet, kiír egy kérdést, hogy megeszi a sárga irígység, meg megpukkad a féltékenységtől (idéztem a kérdésed kedves kérdező), aztán meg betörik a feje, ha rávilágítanak, hogy ebben sajna nem neki van igaza...
Hogy miért nincs igazad?? A válaszom nagyon egyszerű: neked attól jobb lesz, ha megpukkadsz az irígységtől???? Nem!
Innentől 2 dolgot tehetsz:
1. Továbbra is versenynek tekinted a tesód és közted lévő helyzetet és közben szépen elmész az igazán fontos dolgok mellett a saját életedben
2. Magaddal foglalkozol, hiszen nem a tesód életét éled!
Hát... nem olvastam el még a hozzászólásokat... de... az irigykedés egy olyan dolog, ami felett hatalmad van.
Gondold végig: komolyan EZ az érték az életben? A gyémántgyűrű? Az uszályos-köves menyasszonyi ruha? A habos-babos emeletes torta? EZ az IGAZI érték az életben?
Én is cirkóköves gyűrűt kaptam! Mégis BOLDOG vagyok. És nemrég voltam hasonlóan tökéletes esküvőn, mint te. Nekem egy minutum sem kéne ebből a műmájer magamutogató esküvőből! Inkább a mi kis szedett-vedett, spórolós - viszont igazán minket tükröző esküvőnk! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!