Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elment az eletkedvem, megpukka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elment az eletkedvem, megpukkadok az irigysegtol. Mit tegyek, hogy ne erdekeljen?

Figyelt kérdés
Tegnap volt a hugom eskuvoje. Hat az az igazi filmbeli eskuvo volt. Mondjuk ok iszonyat jol meresnek, szoval egy kis "gyujtes" utan, kb szamolgatas nelkul lett tokeletes az eskuvojuk. A templom, a helyszin, a kaja meregdraga alapanyagok, profi szakacsokal altal, hihetetlen izorgia volt, a torta....eszemeletlen, magas, diszes, elegans. Minden olyan lelegzetelallitoan szep volt. A ruhajat termeszetesen varratta egy vagyonert, tobb meter uszaly, kristalyok, dragakoves ekszerek. Es maga a hugom is olyan de olyan szep. Hatalmas szemek, feher fogak, telt ajkak, tokeletes test, jo izles, es mindehez kedves, bajos. A ferje egy 4 karatos gyemant gyuruvel kerte meg a kezet. Ra pa hinapra az en parom is megkerte a kezemet egy cirkonium gyuruvel, ami nem is baj, mert szeretem, csak rossz volt megmutatni. Persze hugom kedves volt, es nagyon orult, csak na... Nekem a budos eletben nem lesz ilyen. Csak a tortajuk arabol mas kihoz eg komplett eskuvot. Orulok neki, de annyira zavar. O barmibe fog, az sieres, jo, szep lesz. En meg mindigis a nyomi balserencses voltam a csaladban :(
2015. ápr. 12. 15:50
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Miert is gondoltam, hogy van ertelme a sok karotnyelt, frocsogonek fel tenni 1 kerdest...
2015. ápr. 12. 16:48
 12/25 anonim ***** válasza:
84%

Te se vagy teljesen normális... Magaddal foglalkozz.

Ez meg amit itt előadnak egyesek, hogy nagy esküvő=rossz házasság, ez nagyon szánalmas. Két tanús esküvő után is el lehet válni, meg megfojtani egymást egy kanál vízben.

2015. ápr. 12. 16:57
 13/25 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem itt nem az esküvővel van a baj, hanem ez jóval mélyebben gyökerezik.
2015. ápr. 12. 17:00
 14/25 anonim ***** válasza:
17%
frocsogo? Erről a szóról nem hallottam, de a kérdező egy önző béltyúk.
2015. ápr. 12. 17:13
 15/25 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem te szimplán pénzéhes vagy és az a bajod hogy nem tudod megmutatni hogy te mennyit tudsz ilyenekre elb*szni.

Sajnálom a párod...

2015. ápr. 12. 17:14
 16/25 anonim ***** válasza:
38%

paramountp!

1, Sosem válaszolok privát üzenetre.

2, Sosem vágytam lakodalomra, fehér ruhára és gyémánt gyűrű.

3, Lehet véleményed, de nem nagyon érdekel - ettől nekem még életem legszebb napja volt.

2015. ápr. 12. 17:14
 17/25 anonim ***** válasza:
89%

Inkább örülj neki, hogy a testvéred boldog! De komolyan :)

Látod, a húgod örült a te boldogságodnak, próbálj meg te is elszakadni az árcéduláktól.

2015. ápr. 12. 18:11
 18/25 anonim ***** válasza:
81%

Az irigység egy természtes és egészséges negatív érzelem, amíg nem megy át beteges irigységbe és rosszakarásba.

Hiába álszenteskedik itt midnenki, természetes, ha az ember irigy arra aki minden sikerül, akinek sok pénze van, aki szép. Ezzel nem is lenne baj, ha emelett tudnád értékelni azt amid van és örülni a testvéred boldogságának. Az irigységedet meg használd fel motivációként, hogy neked is jobban menjen (jobb munkahely-több pénz, sport, szépségápolás-jobb külső)

2015. ápr. 12. 19:32
 19/25 anonim ***** válasza:
82%

Én úgy gondolom, hogy a testvéred és a közted lévő kapcsolatban kell keresni a hibát. Ha őszintén örülnél az örömének és a sikereinek, nem lennél ilyen féltékeny rá. Márpedig ha felhőtlen lenne a kapcsolatotok, akkor őszinte lenne az örömöd is.

Nekem négy testvérem van, akármelyikük is kerülne ilyen jó anyagi helyzetbe, én olyan boldog lennék, mintha velem történne. Jelenleg is jobbak egy csomó mindenben nálam, de nem zavar, örülök neki, közben szerencsére a maga módján az én életem is rendben van.

2015. ápr. 12. 21:03
 20/25 anonim ***** válasza:
59%

Gondolj arra, hogy valamit valamiért... Ha sokat dolgoznak (és ha jól keresnek, akkor gondolom sokat dolgoznak), akkor kevés az az idő, amit együtt tölthetnek békességben, lehet, hogy neked és párodnak ez van meg...

Vagy egy példa a saját családomból:

Amíg én magoltam az egyetemen és dolgoztam mellette, addig a tesóm szórakozott, illetve jóval többet keresett. Sokszor sok mindent vett nekem, mert nekem az amit suli mellet kerestem, kellett a napi dolgokra.

Ma a többszörösét keresem az ő pénzének és segítek neki, ha tudok. Néha rossz volt látni, hogy ő bulizhat és néha neki is rossz látni, hogy mire jutottam, de egyikünk sem cserélt volna, mert az az élet való hozzánk, amit választottunk. Minden előnyével és hátrányával...

2015. ápr. 12. 21:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!