Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elment az eletkedvem, megpukka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elment az eletkedvem, megpukkadok az irigysegtol. Mit tegyek, hogy ne erdekeljen?

Figyelt kérdés
Tegnap volt a hugom eskuvoje. Hat az az igazi filmbeli eskuvo volt. Mondjuk ok iszonyat jol meresnek, szoval egy kis "gyujtes" utan, kb szamolgatas nelkul lett tokeletes az eskuvojuk. A templom, a helyszin, a kaja meregdraga alapanyagok, profi szakacsokal altal, hihetetlen izorgia volt, a torta....eszemeletlen, magas, diszes, elegans. Minden olyan lelegzetelallitoan szep volt. A ruhajat termeszetesen varratta egy vagyonert, tobb meter uszaly, kristalyok, dragakoves ekszerek. Es maga a hugom is olyan de olyan szep. Hatalmas szemek, feher fogak, telt ajkak, tokeletes test, jo izles, es mindehez kedves, bajos. A ferje egy 4 karatos gyemant gyuruvel kerte meg a kezet. Ra pa hinapra az en parom is megkerte a kezemet egy cirkonium gyuruvel, ami nem is baj, mert szeretem, csak rossz volt megmutatni. Persze hugom kedves volt, es nagyon orult, csak na... Nekem a budos eletben nem lesz ilyen. Csak a tortajuk arabol mas kihoz eg komplett eskuvot. Orulok neki, de annyira zavar. O barmibe fog, az sieres, jo, szep lesz. En meg mindigis a nyomi balserencses voltam a csaladban :(
2015. ápr. 12. 15:50
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
73%
Emelkedj felul.
2015. ápr. 12. 15:54
 2/25 anonim ***** válasza:
89%

Ha az irígység és hasonlítgatás helyett magaddal foglalkoznál, a saját életeddel máris nem éreznéd magad így!

Nekem az egyik barátnőm ilyen, folyton egy verseny az élete, csak azt nem érti meg, hogy nem a másik életét kell élni, hanem a sajátunkat!

2015. ápr. 12. 15:59
 3/25 A kérdező kommentje:
Egy szoval nem irtam hogy a borebe akarnek bujni.
2015. ápr. 12. 16:06
 4/25 anonim ***** válasza:
25%
Pukkadj meg!
2015. ápr. 12. 16:16
 5/25 anonim ***** válasza:
34%
Nem tudom miből gondolod, hogy azért mert esküvőztek romák módjára, attól még boldog és tartós házaséletük lesz, de az tény, hogy neked komoly kisebbségi komplexusod van.
2015. ápr. 12. 16:18
 6/25 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem nem normális, hogy ilyen nagy felhajtás legyen egy esküvőn. Fölösleges drága ruhát varratni hacsak nem több alkalomra tervezed.Csomó ismerősöm van, akiknél nagy a felhajtás nagy a szerelem , műhaj, fogfehérítés, nagy torta stb.. azt 2 év múlva megy a válás. Ennél már jobb egy kis esküvő hosszu hazassaggal.
2015. ápr. 12. 16:25
 7/25 anonim ***** válasza:
77%
Az én kezemet egy kerámia gyűrűvel kérte meg férjem, az esküvőnk szűk családi körben volt -csak szülők és testvérek - nem volt fehér menyasszonyi ruhám, én sütöttem a tortát és a kertben ünnepeltünk. Semmiért el nem cserélném
2015. ápr. 12. 16:36
 8/25 anonim ***** válasza:
76%
Azért a valaszadokbol is kibújt a kisorodog...azért mert igenyes eskuvojuj volt el is fognak válni tutira...a kérdező egy szóval nem említette, h a felhajtás volt a lényeg, sőt mint írta nem jelentett kulonosebb megterhelest az esküvő szamukra...igy miért ne valaszthattak volna mindenbol a legjobbat? Valljuk be sokan tennénk még így. ..szerintem itt a kérdező hozzaallasa a gáz, ha jol sejtem nincs is igazán testvéri, mely kapcsolatod a tesoddal, különben a tegnapi napbol annyit vettel volna észre, h boldog es osztozol az oromeben..
2015. ápr. 12. 16:39
 9/25 A kérdező kommentje:
Jo tok irrelevans kinek milyen kis eskuvoje volt. Nem ezt kerdeztem.
2015. ápr. 12. 16:44
 10/25 anonim ***** válasza:
47%
Keress magadnak szőke herceget fehér lovon! Sajnálom a párodat,mert neked a pénz a fontos,én el sem vennélek a helyében
2015. ápr. 12. 16:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!