Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miben kápráztathatom el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben kápráztathatom el a leendő férjemet?

Figyelt kérdés
2,5 hónap múlva hàzasodunk ,icipici polgari esküvőnk lesz mindössze pàr fővel . Igazi menyasszonyi ruhàt így nem akarok felvenni ,hosszú ideje egy pàr vagyunk màr , gyermekünk is van ... így nem érzem jelentőségét .Viszont szeretném ha a pàrom elégedett lenne ,jólesne làtni az arcàn az elismerő pillantàst 😊 .A kosztüm tőlem tàvol àll!Magamról annyit ,hogy nem vagyok magas ,viszont dús keblekkel rendelkezem . Ilyen adottsàgokkal ,egyszerű polgàri szertartàsra milyen lehetne az ideàlis ruha ? Tudomezt nekem kellene tudnom ,de azert is irtam ki ide a kerdest ,hatha tudtok nekem tippeket adni . Köszi előre is !!!

#esküvő #polgàri
2015. ápr. 9. 10:38
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Az alatta levő képen a fehér szerintem szép. Sok boldogságot!
2015. ápr. 9. 13:35
 32/35 A kérdező kommentje:
Köszi szépen 😊!
2015. ápr. 9. 13:50
 33/35 anonim ***** válasza:

A fekete ruha nagyon szép lenne ha bokáig érne a modellen. Ez a szoknyahossz minyont varázsolt belőle.

Ha olyan varrónőd van akiben bízol akkor hajrá! Csipke anyag méter/ár-tól lehet hogy fogsz egy hátast dobni.

2015. ápr. 9. 18:01
 34/35 A kérdező kommentje:
És ha térdig érne ? Az màr nem lenne szép szerinted ? Ahogy nézem ,a külsején van csak csipke ...az is az elasztikus fajta szerintem .Vilàgosíts fel légyszi ... Kb mennyibe kerül a métere és egy ruhához mennyit szoktak venni ? Ez a ruha varratva ( anyaggal ,mindennel )mennyiért reàlis ?
2015. ápr. 9. 18:43
 35/35 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 9. 20:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!