Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miben kápráztathatom el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben kápráztathatom el a leendő férjemet?

Figyelt kérdés
2,5 hónap múlva hàzasodunk ,icipici polgari esküvőnk lesz mindössze pàr fővel . Igazi menyasszonyi ruhàt így nem akarok felvenni ,hosszú ideje egy pàr vagyunk màr , gyermekünk is van ... így nem érzem jelentőségét .Viszont szeretném ha a pàrom elégedett lenne ,jólesne làtni az arcàn az elismerő pillantàst 😊 .A kosztüm tőlem tàvol àll!Magamról annyit ,hogy nem vagyok magas ,viszont dús keblekkel rendelkezem . Ilyen adottsàgokkal ,egyszerű polgàri szertartàsra milyen lehetne az ideàlis ruha ? Tudomezt nekem kellene tudnom ,de azert is irtam ki ide a kerdest ,hatha tudtok nekem tippeket adni . Köszi előre is !!!

#esküvő #polgàri
2015. ápr. 9. 10:38
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
A hosszú ruhától az tart vissza , hogy nem vagyok magas és sudár ( 164 cm ) . Mivel mellesleg erős vagyok , nem " nyomna" nagyon össze egy bokáig érő ruha ?
2015. ápr. 9. 11:23
 12/35 anonim ***** válasza:
32%

Garain érdemes szétnézni. Sok butikos ott szerzi be az árukészletét. Nagyon nagy méret és színválaszték van. Alkalmi és esküvős boltok is vannak ott.

Én néhány éve lagziba vásároltam ott nyakpántos mídert, rózsaszínt, fekete szegéssel. És egy fekete alsószoknyás szoknyát, hozzá illő fekete boleróval. Fele annyit fizettem érte mint amennyibe máshol kerülnek az ilyen ruhák , és nagyon sok színből és méretből választhattam.

Egy menyasszony is akkor próbált amikor én. Ugyanezeket vette , de fehérben próbálta meg elősször, majd azt mondta hogy máshova is szeretné fölvenni a ruhát ezért más színben is próbált. A nyerő nála ez volt: Harang aljú , alsószoknyás szoknya arany/bézs színben . Fehér vastag nyakpántos míder amin arany/bézs szegés volt és a varrásvonalakra is arany/bézs csíkok voltak téve. Azt mondta hogy a nyakpántos azért jó mert tud alá melltartót húzni, és nem kell vacakolni mint a pánt nélküliekkel. Azt hiszem fehér bolerót választott hozzá, de lehet hogy arany/bézst. Elégedettnek láttam.

2015. ápr. 9. 11:25
 13/35 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem pont hogy nyújtana a bokáig érő ruha. De mivel olyan sokféle szabásvonal létezik a legjobb ha fölpróbálsz több félét és a tükörnek hiszel.
2015. ápr. 9. 11:27
 14/35 anonim ***** válasza:
83%

Érdekes ám ez a kérdés. Mert azt írod, hogy nem akarsz különleges ruhát felvenni, csak valami kis egyszerűt, de ezzel akarod elkápráztatni a férjedet... Ez így elég ellentmondásos. A nagy habos-babos menyasszonyi ruha attól még nem vesztett a különlegességéből, hogy szinte mindenkinek olyan van. Annak a különlegessége éppen, hogy abban rejlik, hogy ilyen ruhában még sose látott téged. Ha káprázatot és meghatódást akarsz, akkor igazi menyasszonynak kellene beöltöznöd. A kis koktélruhával sokat nem hiszem, hogy elérsz, mert a férfiaknak ahhoz nem igazán van szemük, hogy teljesen átlagos szabású ruhában meglássák a különlegességet. Egyébként elsőre az imént nyomtam én is egy pirosat és nem azért, mert műnő vagyok (abszolút távol áll tőlem), hanem azért, mert menyaszörnyezik. Mit értünk menyaszörny alatt??? Az esküvőnket én szervezem, mert a párom rám bízza, neki ehhez nincs izlése és nincs szeme se hozzá, hogy 2 fodri dolog közül kiválassza a szebbiket, vagy eldöntse, hogy melyik torta lenne szép és hasonlók. Én egyes egyedül szervezem a 100 fős lagzinkat és mindent egyedül választok ki és rendelek meg, így néha igen is kiborulok és eltörik a mécses, mert kvára nem egyszerű egy ekkora rendezvényt megszervezni... Ettől menyaszörny vagyok? Hát jó, legyek...

És amikor a lakást vásároltuk és mindent a párom intézett, mert a hitelekhez, ingatlan dolgokhoz meg ő ért és időnként ő is bsszamegezett, marta a bőrt az arcáról idegében, mert nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogy ő szerette volna, akkor ő milyen szörny volt? Gondolom, semmilyen, mert amikor egy pasi akad ki, az elfogadható, amikor meg egy nő, akkor azt le lehet p#csázni...

2015. ápr. 9. 11:27
 15/35 anonim ***** válasza:
53%
ugyanebben a cipőben járok és én sem fogok menyasszonyi ruhát kölcsönözni a 2 tanus esküvőre :) őszintén szólva mi nagyon nem szeretjük a felhajtást.én ebben leszek : fekete ceruzaszokny (szövet) egy szűk fehér ing (egyszerű) ,fekete tűsarkú ,színben anyagában a szoknyához passzoló kis blézer.sminket hajat én csinálom ,nem lesz nagyon más az sem ,mint szokott,esetleg körmöshöz megyek (hosszab francia lesz) ,illettve valami szép fülbevalót hozzáillő nyaklánccal veszek.én amúgy magas vagyok és nagyon vékony de ezzel a ruhával szerintem senki nem lőhet mellé :)
2015. ápr. 9. 11:29
 16/35 A kérdező kommentje:
Köszi 😃! A mider jó ötlet ... Egyébként is szeretem a fűzőket 👌 !
2015. ápr. 9. 11:30
 17/35 anonim ***** válasza:
74%

A frizurádhoz el tudnék képzelni egy egyszerű vonalú csipkerátétes ruhát akár térdig érőben, akár bokáig érőben is.

Régebben a bonprix-en többféle csipkerátétes ruha volt térdig érőben.

2015. ápr. 9. 11:31
 18/35 A kérdező kommentje:
15. Hidd el szívesen felvettem volna a menyasszonyi ruhát , de ilyen pár fős esküvőre nem látom értelmét . Pontosan ezért szuletett a kérdésem , hogy milyen ruha lehetne még a menyasszonyi ruha alternatívája . EgYszerű nyari ruhát vagy kosztümöt nem akarnék .
2015. ápr. 9. 11:34
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

15 vagyok.

Ezt értem én is, hogy ilyen kicsi esküvőre nem akarsz venni/bérelni, csak azt mondom, hogy túl nagy ámulatot ne várj, mert véleményem szerint bármivel is próbálkozol, azt nem lehet lekörözni, amikor valaki egy csodaszép, valódi menyasszonyi ruhában megjelenik.

Menyasszonyi ruhákból vannak egyszerűbbek, pl: [link] vagy [link]

ha rövidet szeretnél, akkor valami ilyen: [link]

De ahogy írtad is, ezt neked kell eldönteni, hogy mi az, ami jól áll. Én biztosan a hosszút választanám.

2015. ápr. 9. 11:42
 20/35 anonim ***** válasza:
78%

Itt van jópár kölüönbözö stílusú ruha, valószínüleg van olyan, ami neked is tetszik, esetleg egy-egy részlet másikból belekombinálva.

Ha ismersz valakit, aki jól tud varni, megéri esetleg varratni egyet.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. ápr. 9. 11:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!