Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miben kápráztathatom el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben kápráztathatom el a leendő férjemet?

Figyelt kérdés
2,5 hónap múlva hàzasodunk ,icipici polgari esküvőnk lesz mindössze pàr fővel . Igazi menyasszonyi ruhàt így nem akarok felvenni ,hosszú ideje egy pàr vagyunk màr , gyermekünk is van ... így nem érzem jelentőségét .Viszont szeretném ha a pàrom elégedett lenne ,jólesne làtni az arcàn az elismerő pillantàst 😊 .A kosztüm tőlem tàvol àll!Magamról annyit ,hogy nem vagyok magas ,viszont dús keblekkel rendelkezem . Ilyen adottsàgokkal ,egyszerű polgàri szertartàsra milyen lehetne az ideàlis ruha ? Tudomezt nekem kellene tudnom ,de azert is irtam ki ide a kerdest ,hatha tudtok nekem tippeket adni . Köszi előre is !!!

#esküvő #polgàri
2015. ápr. 9. 10:38
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Mennyit szánsz rá kb.? Mert mondjuk ez nem olcsó, de szerintem nagyon szép, és sok színben van, ekrüben szerintem nagyon szép lenne:

[link]

a hundm-ben meg ilyenek vannak, amik jók lehetnek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

A cunda-ban is van két ruha, egy csipkés, meg egy pánt nélküli v-nyakú, ami jó lehet, mindkettő rövidebb fazon:

[link]

2015. ápr. 9. 11:43
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Rajtam ez a ruha volt a kéttanús olgárinkn:

[link]

ezzel a boleróval:

[link]

2015. ápr. 9. 11:46
 23/35 anonim ***** válasza:
Ez nagyon csini utolso!:-)
2015. ápr. 9. 11:53
 24/35 A kérdező kommentje:
21. Azzal én is tisztában vagyok hogy az igazi menyasszonyi ruha az über alles 😉 , nem is akarnám lekörözni ! De mivel mi a civil életben nem nagyon öltözünk ki , igazából nincs is hová , vagy épp alkalom ... Ezért tudom , hogy a páromra egy különlegesebb alkalmi ruha is az újdonság erejével hat ️.
2015. ápr. 9. 11:53
 25/35 anonim ***** válasza:

"a páromra egy különlegesebb alkalmi ruha is az újdonság erejével hat "

Akkor meg irány a próbafülke és próbálj fel több félét. Ajánlgathatunk itt össze-vissza mindent, a vége csak az lesz, hogy beleszeretsz az egyik képbe és utána szomorkodsz, ha kiderül, hogy neked nem is áll jól. Karöltve 1-2 barátnővel neki kell indulni a boltoknak és próbálgatni.

2015. ápr. 9. 11:58
 26/35 A kérdező kommentje:
23. Olyan 30000 körül gondoltam . De az az örömanya (😄) ruha is tetszik , ha felvéve tetszene magamon , gondolkodás nélkűl megvenném . 24 . A te ruhád is nagyon tetszik 😃 ... Tényleg csini lehettél 😉 !
2015. ápr. 9. 11:59
 27/35 A kérdező kommentje:
Igazad van 27 ..;) és köszi a segítséget !
2015. ápr. 9. 12:01
 28/35 Czipó Éva ***** válasza:

Nekem egy Audrey Hepburn stílusú ruha ugrott be, ahhoz a hajad is nagyon jól menne:

[link]

2015. ápr. 9. 12:18
 29/35 anonim ***** válasza:
H&M-et akartam én is javasolni. Nagyon szép ruháik vannak mostanában.
2015. ápr. 9. 12:43
 30/35 A kérdező kommentje:
Az előbb akadtam ra erre a ruhára . Nem káprázatos 😄 , de minduntalan azon agyalok ez azért jó lenne polgári esküvőre , természetesen nem fekete , hanem fehér vagy ekrü színben . Tudjátok nekem mellesleg(!) nem mindegy milyen egy ruha , de ez egy telt keblűnek is ideális . Azon agyalok , keresek egy jó varrónőt és megvarratom . Szerintetek milyen ? [link] + valami szolid hajdísz z hozzá .
2015. ápr. 9. 13:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!