Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Most akkor ki a hibás?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor ki a hibás?!

Figyelt kérdés

Sziasztok! 15 éves gothic lolita lány vagyok. Nem rég volt anya sógornőjének az esküvője. A következő történt:

Én az esküvőre talpig feketében állítottam be. (Kis fekete legyező, rajta fehér cseresznyevirágokkal + csipkés térdzokni + magassarkú + masni a hajba, és a többi tipikus goth ékszer + alapozó, szempillaspirál)

Persze, hogy az esküvő előtt egytől-egyig bemutattunk mindent az ifjú párnak amit fel szerettem volna venni. Azt mondták, hogy nyugodtan felvehetem, biztosan csinos kis goth lány leszek benne.

Az esküvőre felvettem. A sógornő pedig mérgesen rám rontott, hogy én mégis mit képzelek magamról, mert hogy nem illik így megjelenni, meg hogy biztos direkt akartam túlöltözni őt. Az összes vendég minket nézett, de végül maradtam, mert a férj mondta, hogy maradhatok, és hogy nem én tehetek róla. Azóta nem szól hozzám anya sógornője. Én voltam a hibás?

Ruha + fejdísz (teljesen ilyen, mert ebayról rendeltük):

[link]

Legyező:

[link]

A ruhák régiek, sokszor hordtam már őket.

2015. ápr. 3. 19:36
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Káprázatosan festhettél ebben az összeállításban. Nem értem azt az embert akinek ezzel gondja van.

Egyébként lehetséges, hogy sógornő csak úgy félszemmel rápillantott a cuccaidra a bemutatásnál. Nem is érdekelte kb :D

Aztán jól meglepődött rajtad az esküvő napján :D

A cirkusz amit előadott pedig szerfelett zavarba ejtő.. A f**zom sem lenne kíváncsi a menyasszony vernyogására egy 15 éves lány ruhája miatt.. :D

2015. júl. 21. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!