Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Most akkor ki a hibás?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor ki a hibás?!

Figyelt kérdés

Sziasztok! 15 éves gothic lolita lány vagyok. Nem rég volt anya sógornőjének az esküvője. A következő történt:

Én az esküvőre talpig feketében állítottam be. (Kis fekete legyező, rajta fehér cseresznyevirágokkal + csipkés térdzokni + magassarkú + masni a hajba, és a többi tipikus goth ékszer + alapozó, szempillaspirál)

Persze, hogy az esküvő előtt egytől-egyig bemutattunk mindent az ifjú párnak amit fel szerettem volna venni. Azt mondták, hogy nyugodtan felvehetem, biztosan csinos kis goth lány leszek benne.

Az esküvőre felvettem. A sógornő pedig mérgesen rám rontott, hogy én mégis mit képzelek magamról, mert hogy nem illik így megjelenni, meg hogy biztos direkt akartam túlöltözni őt. Az összes vendég minket nézett, de végül maradtam, mert a férj mondta, hogy maradhatok, és hogy nem én tehetek róla. Azóta nem szól hozzám anya sógornője. Én voltam a hibás?

Ruha + fejdísz (teljesen ilyen, mert ebayról rendeltük):

[link]

Legyező:

[link]

A ruhák régiek, sokszor hordtam már őket.

2015. ápr. 3. 19:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
A sógornő Alzheimeres?
2015. ápr. 3. 19:57
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
illetve anyukád sógornője részéről
2015. ápr. 3. 19:58
 13/21 A kérdező kommentje:
A sógornő a mennyasszony...:)
2015. ápr. 3. 20:00
 14/21 anonim ***** válasza:
18%

Ertem.

Így elég érdekes.

Minden esetre nem te vagy a hibás szerintem.

2015. ápr. 3. 20:02
 15/21 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem nem gázabb, mint sok koszorúslány ruha. A legyező marhára bejön! :)

És nem te voltál a hibás.

2015. ápr. 3. 20:18
 16/21 anonim ***** válasza:
Szerintem felejtsd el. Pár év múlva úgyse emlékszik rá senki. A sógornő biztos csak ingerült volt, meg ideges, ha ezek után valaha is felhozná akkor én rácsuknám az ajtót és többé nem keresném az biztos
2015. ápr. 3. 20:54
 17/21 anonim ***** válasza:
93%

lehet azt hitte sz*rul fog állni :D

amúgy jó ruha és egyáltalán nem csicsás, senkit nem öltöztél túl benne szerintem. bár ha egy lepedő volt rajta, akkor.... :DD

az a hosszú nagyestélyi a túlzás, egyébként a bordó is 'tiltólistás' mert az a menyecske ruha :)

(ettől függetlenül én feketében mentem esküvőre, nem 70 évesek házasodtak hogy ilyet megtiltsanak :D)

2015. ápr. 3. 23:51
 18/21 anonim ***** válasza:

Mi van?!

Én összfekete (értsd: fekete öltöny, fekete ing, fekete mellény, fekete nyakkendő, fekete bőrcipő, még a boxerem és a zoknim is színfekete volt) szerkóban voltam esküvőn. Most k*csög vagyok?

2015. ápr. 5. 02:53
 19/21 anonim ***** válasza:
Aranyos ruhácska, meg minden, de hogy ezzel túlöltözni egy menyasszonyt?? Hát szívesen megnézém az ő ruháját is.
2015. ápr. 5. 15:16
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
Anyád a hibás, hogy nem nevelt meg. Tudod egyáltalán ki Lolita?
2015. júl. 21. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!