Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A fotósnak is illene meghívót...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fotósnak is illene meghívót küldeni?

Figyelt kérdés
2015. márc. 30. 11:07
 1/7 anonim ***** válasza:
68%

He? :)

Akkor már a pincéreknek, a szakácsnak, és a zenekarnak is nem? A virágosnak, a sminkesnek, a fodrásznak?

Ő is szolgáltató, természetesen nem kell meghívó. Neki ez munka, nem bulizás.

2015. márc. 30. 11:15
 2/7 anonim ***** válasza:
62%

Hogyha ismerős, barát, vagy rokon, aki akkor is jönne az esküvőre, ha nem fotós minőségében lenne ott, akkor természetesen igen.

Illetve szoktak még olyan képeket csinálni, ahol a fotós lefényképez mindenféle kellékeket, pl. a gyűrűket, a cipőket vagy akár a meghívót is, szóval arra adhattok neki egyet, de azt vissza is kapjátok.

2015. márc. 30. 11:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy kell!
2015. márc. 30. 11:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem meghívott, hanem a munkáját végzi, akkor miért illene?
2015. márc. 30. 11:43
 5/7 anonim ***** válasza:
49%
A takarítónőnek is illik.
2015. márc. 30. 15:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem (fotós vagyok) volt már aki küldött és bevallom jól esett, de nem sértődöm meg rajta ha nem kapok. Ahogyan feljebb írták, ez szerintem a fotósotokkal való kapcsolatotoktól függ. Ha szolgáltató és semmi több, akkor szerintem nem kell. :)
2015. márc. 31. 09:24
 7/7 anonim válasza:
Igazából (én is fotós vagyok) engem is hívtak már meg és nagyon jól esett meg minden de nem sértődtem meg akkor sem amikor nem kaptam csak kicsit rosszul esett. De ahogy gondolod
2015. ápr. 1. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!