Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet olcsón, ötletes esküvői meghívót készíteni/venni?
Ráírod egy A/5-ös lapra, hogy "5letes esküvői meghívó", alá a dátumot, meg a többi sablonszöveget, majd ezt megismétled annyiszor, ahány meghívott van.
Jéééé :D
Vegyetek ragasztós rész nélküli post-itet, írjátok rá a meghívó szövegét "Béluska és Gizike március 48-án 27 órakor tartott esküvőjére Bécs belvárosába hívunk szeretettel. U.I.: Fejtsd meg a kódot! :)". Mellé vicces grafika, akár pálcikarajz rólatok. Ezt ragasszátok rá valamilyen színes kartonlapra, vagy sima papírlapra.
Lehetne azt, hogy a kamu dátum lenne az igazi, tehát pl. a 48-án az valójában 12-e lenne úgy, hogy a 4+8-at össze kell adni, a 27 óra meg valójában 9 óra, mert 2+7 az 9. Lehet ez így baromság, de ha nem akartok nyomdában nyomtatni, meg szép papírra elkölteni az összes pénzeteket (iszonyú árak vannak), akkor ennyi olcsó megoldás jutott eszembe.
Mennyit szánsz rá?
Szerintem itt tök olcsó az átlagos árakhoz képest:
Én innen rendeltem. Előtte gondolkodtam olyanon, hogy valami virágmintás papírra otthon nyomtatunk, és beletesszük kémcsőbe, de a papír és a kémcső drágábban jött volna ki, mint a fenti oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!