Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hol tudok olyan meghívót...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudok olyan meghívót venni amihez vannak kis kártyák?

Figyelt kérdés

Amiken szép versben le van írva,pl "Ami kell a házban, megvan már minekünk,

csak a jövőnkről kell még okosan döntenünk!

Segítsetek Ti is, hogy ez könnyen menjen,

s támaszunk ebben egy teli persely legyen".

Milyen néven kell keresnem ezeket a kártyákat?

2015. jan. 27. 10:41
 1/4 anonim válasza:

A Tescoban a képeslakponál(általában az újságos résznél szokott lenni) nézzél szét, ott van rengeteg jó képeslap. Én is onnan szoktam venni, meg vagyok vele elégedve.

Az üdvözlőkártyákat mag forgó képeslaptartókon találsz!

2015. jan. 27. 10:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Olyan esküvői meghívóra gondolsz, ami több lapból áll?

Pl. mint ezek?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Szerintem a legtöbb meghívósnál tudsz rendelni, csak rá kell kérdezni, csinálnak-e ilyet is. Azt meg úgyis te döntöd el, milyen szöveg kerül rá. :)

2015. jan. 27. 13:15
 3/4 anonim ***** válasza:
"Teli persely" = adjatok sok pénzt! A vendégektől pofátlanság pénzt tarhálni.
2015. jan. 27. 15:23
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen ilyesmikre, bár itt a legtöbb link egy kép, hasznosabb lett volna maga az oldal ahonnan rendelni is tudok!

Utolsó,csak azt szeretnénk elkerülni ami már egyszer megtörtént,hogy palacsintasütőt és hasonlókat kaptunk, amik azóta is a szekrény tetején állnak mert felesleges dolgok,akkor már inkább az árát adják oda, de hangsúlyozom sosem kértünk se pénzt se ajándékot, de üres kézzel nem jönnek, akármit mondunk.

2015. jan. 27. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!