Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A debreceni Nagytemplomban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A debreceni Nagytemplomban mennyibe kerül az esküvő?

Figyelt kérdés
Más debreceni (református) templomok árait is írhatjátok!

2015. márc. 20. 15:47
 1/8 mi a fene ***** válasza:
68%
8-10 ezer forint.
2015. márc. 20. 15:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Tényleg? Többre tippeltem volna! :) Köszi! :)
2015. márc. 20. 16:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Komoly? Azt hittem ott méregdrága. Csak idekukkantottam, mert már nekem is eszembe jutott, hogy vajon mennyi lehet, de sosem akartam ott tartani, de azért a kíváncsiság bennem volt. Komoly 10e?
2015. márc. 20. 18:04
 4/8 A kérdező kommentje:

Én is azért kérdezem! :)

Ott lesz a Városházán a polgári, jó lenne olyan templomban esküdni, ami nincs messze. Engem is az tartott vissza attól, hogy bemenjek, mert attól féltem, csillagászati összeget mondanak, akkor meg olyan gáz azt mondani, hogy ja bocsi, akkor mégsem...

2015. márc. 20. 19:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Barátnőmnek májusban lesz az esküvője a Nagytemplomban, 30 ezer a templom "teremdíja", vagy nem tudom mi a hivatalos megfogalmazás, és 5 ezer a pap.

Szóval 35 ezer. Nekik. Ez már tuti és biztos forrás.

2015. márc. 20. 20:23
 6/8 A kérdező kommentje:
Utolsó, nagyon köszönöm! Valami ilyen összeget gondoltam eredetileg én is...
2015. márc. 20. 20:32
 7/8 mi a fene ***** válasza:
Én csak tippeltem kérdezd meg telefonon , úgy nem gáz !
2015. márc. 20. 20:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi idén nyáron készülünk a debreceni Nagytemplomban esküdni, és 42 ezer ft lesz.

2017. jan. 3. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!