Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi barátot hívtok esküvőre?
Ez attól függ, hogy mekkora és milyen érzelmi kötődésű a baráti kör. Nálunk egy-egy pár volt részemről és a férjem részéről is.
A helyzetet úgy oldottuk meg, hogy utána a barátoknak rendeztünk egy házibulit. A szertartásra eljöttek, rá egy hónapra meg volt afterparty. Senki nem sértődött meg, azóta is jóban vagyunk mindenkivel.
Legjobb barátokat (ilyen nekem 1 van, ő lesz a tanum, a páromnak is a legjobb barátja lesz a tanuja)...illetve azokat a barátokat, akikre napi szinten számíthatunk (tágabb baráti kör, akikkel felnőttünk, szoros osztálytársi vagy egyetemi barátok kb 5 a párom részéről 8 tőlem).
Illetve abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a munkatársaim a barátaim is, ez plusz 10 fő. Állandó team munkában dolgozunk, nagyon jó barátok is vagyunk.
Ha ezt kiszámoljuk párostól együtt 40 fő körül van. A többiek közeli rokonok, keresztszülők.
Csak olyan embereket hívtunk, akikhez közel állunk.
24-N
Húúha mi rengeteget fogunk hívni. Én 17-et az enyémek közül, a páromnak nincs sok barátja, de 4 felnőtt és 3 gyerek jön arról az oldalról, és meghívjuk az egész csapatunkat. Ők a közös barátok, kb 40 főre számítunk onnan, mert ugye a párokat is számolni kell. Remélem, fergeteges lesz a buli :)
110 körüli lesz a létszám egyébként.
Templomi és az önkormányzati esküvőn összesen 150-160-an voltunk. Ebből 70 fő jött velünk tovább a lakodalomba.
A baráti társaságunk az évek során összefonódott és voltak, akik lecsiszolódtak, akadtak olyanok, akik beilleszkedtek.
Így hívtunk meg összesen 20 fő barátot. A maradék 50 fő a rokonság volt, de ebből is a nagyon - nagyon szűk!
Nálunk ez úgy néz ki, hogy van a párommal egy közös baráti társaságunk. Én is tagja voltam a bandának egy 5 évig, mire végül összejöttünk. Rajtuk kívül csak 5 ember (+párjaik) van, akik fontosak nekem.
Hát a páromnak ott vannak a régi, vidéki barátai, aztán a csapattársai, illetve még egyéb barátok, akik leginkább egyesével vannak, nem társaságban.
Na most ez így kb 80-100 fő a párokkal együtt..
A család részről viszont az enyém sokkal nagyobb..40fő, míg a páromnál kb 20.
Ő a barátokat nem hagyná ki semmi esetre sem, én meg a családot.
Nálunk emiatt soha nem volt opció a kis esküvő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!