Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek ez szép ruha lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez szép ruha lesz esküvőre?

Figyelt kérdés

A barátnőm esküvőjére varratom, de még csak tűvel volt összeállítva. Szerintetek jó lesz így?

Köszönöm!

[link]

2015. márc. 6. 17:28
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
kicsit hosszúnak tűnik...ezért olyan középkorú nőnek illőnek mutat...de lehet csak a bábun.
2015. márc. 6. 17:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem az en stilusom.. De ha neked jol all akkor jo lesz, rajtam biztos nem allna jol, lehet rajtad szepen mutat..
2015. márc. 6. 17:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is a hossz tunt fel eloszor, de valoszinuleg mashogy all rajtad.

Nem az en stilusom, de szep ruha, ha kiadja az alakod.

2015. márc. 6. 17:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon szép, azt leszámítva, hogy rózsaszín, mert ez nagyon nem az én esetem. De a stílusa tetszik és szerintem pont, hogy elegáns - életkortól függetlenül - az, ha hoszabb a szoknya.
2015. márc. 6. 17:53
 5/10 A kérdező kommentje:
Térd alá ér, éppen eltakarja. :)
2015. márc. 6. 17:56
 6/10 anonim ***** válasza:
96%
Nekem a hossza nem tetszik, nekem az ilyen borzasztóan áll, de ha neked nem, akkor biztos csinos leszel benne.
2015. márc. 6. 18:00
 7/10 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem szép, de én is inkább 30+-os nőn tudom elképzelni, nem tudom milyen idős vagy.

Furán aránytalannak tűnt első ránézésre, nekem pont az éppen térd fülé érő ruhák állnak jól általában, de egyébként szép.

2015. márc. 6. 21:53
 8/10 A kérdező kommentje:

31 éves vagyok. A ruha még nincs összevarrva, a derekamtól jön majd a szoknyarész. Egyébként nem szeretem a rózsaszínt, de ez gyönyörű anyag, és attól függ hogy esik rá a fény, mert tejeskávé színű is egyben. Na majd ha elkészül lefotóztatom magamon és felteszem a képet.

Köszönöm a válaszokat!

2015. márc. 7. 05:57
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon szép! A hosszával szerintem semmi baj nincs.
2015. márc. 7. 12:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs gond a hosszával, nekem az egyik kosztümöm is a térdem alá ér, és nem öreges. Nekem inkább a színe nem tetszik, de én nem szeretem a rózsaszínt, szóval ez annyira most nem játszik...
2015. márc. 8. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!