Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A vőlegényeknek miért szokták...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vőlegényeknek miért szokták színtelen lakkal kifesteni a körmüket?

Figyelt kérdés
2015. márc. 18. 21:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
40%
Hát én biztos elröhögném magam az oltár előtt amikor meglátnám, hogy csillog a körme.
2015. márc. 19. 08:33
 22/26 anonim ***** válasza:
41%
Én még sose hallottam, hogy bármelyik vőlegénynek lakkozott körme lett volna.
2015. márc. 19. 08:42
 23/26 anonim ***** válasza:
54%
Én polírozni szoktam a páromnak, ezt mondta is, hogy majd csináljam meg neki az esküvő előtt, mert neki eléggé barázdás a körme
2015. márc. 19. 10:06
 24/26 anonim ***** válasza:
60%
Hogy szép fényes legyen. Ha fizikai munkát végez, akkor biztos megviseltek a körmei, a képen pedig nem mutat jól egy favágókéz :)
2015. márc. 19. 15:01
 25/26 anonim ***** válasza:
micro cell körömápoló családnál kapható átlátszó matt körömlakk pasiknak, de az körömápolásra van, azoknak akiknek nagyon csúnya és töredező a körme... de ha fénylő átlátszó az illető körme, nem matt, akkor nagyot csodálkoznék :) de olyat én még nem is láttam... biztos a metroszexuális srácok csináltatják ezt, nem tudom :)
2015. márc. 20. 09:17
 26/26 anonim ***** válasza:

Én reszelni szoktam a párom körmét, mert rágja és az agyvérzés kerülget attól, ahogy néha kinéz neki.

Akkor most meneküljek, mert az nem elég hetero viselkedés, hogy hagyja?

Sőt. Van hogy kijön egy két pattanása, amit lealapozz. A következő tuti az lesz, hogy a ruháimban megy dolgozni...

Mindenki azt csinál amit, akar ne legyünk már álszentek.

2015. márc. 20. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!