Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényeknek miért szokták színtelen lakkal kifesteni a körmüket?
Figyelt kérdés
2015. márc. 18. 21:34
11/26 anonim válasza:
Én sem hallottam ilyenről.
Ez valami új divat :D
12/26 anonim válasza:
még nem hallottam erről. szerintem felesleges.
13/26 anonim válasza:
Semmi averzióm nincs, ha netán a mindkét félnek töke van, de erről nem hallottam. Ó, pedig vannak meleg barátaim------
14/26 anonim válasza:
Miért hiszik azt az igényes, elegánsan öltöző férfiakról, akik a körmüket is rendben tartják, hogy b**ik??!!
15/26 anonim válasza:
Lehet csak körömgomba elleni szerrel kenik, sajnos nekem is kell naponta, de az messze áll a lakktól. Én sem hallottam még ilyet, elég búzás!
16/26 anonim válasza:
Gát ha az èn vőlegènyem lakkozná\lakkoztatná a körmeit, már nem lene a vőlegènyem, vagy nagyon furán nèznèk rá. Egy biztos, nem örülnèk, egyáltalán nem tetszene. Mielőtt valaki kiforgatná, nem az igènyessèggel van bajom, de azèrt ne így legyen valaki igènyes...
17/26 anonim válasza:
Mert egyre betegebb világban élünk, ezek szerint...
18/26 anonim válasza:
Nekem Johnny Depp fekete körmei is bejönnek. Bár nekem felnőve a kedvenc rockbandáim énekeseinek is mind festett körme és húzott szeme volt. (Dee Snider-ről ne is beszéljünk.) De felőlem akár pinkre is festheti, nem vagyok olyan, aki elájul, ha ilyet lát. Sőt, örülnék, ha így jelezné, hogy nem tartja megalázónak a nőkkel azonosított dolgokat, és ezáltal a nőket.
19/26 anonim válasza:
AZ én barátomnak is lehet felőlem fekete körme, rendben van, de ne azért lakozza színtelenre, mert a fotókon jól mutat. Ez ilyen tipikus puhapöxcs.
Ha már festi, akkor máskor is fesse. Nyilván nem elvárás,de a párom körbe röhögne, ha megkérném rá, Az előző simán festené feketére, és illene is hozzá...
De aki soha nem, annak gáz
39N
20/26 anonim válasza:
Miért, vannak olyan nők, akiket az esküvőjükön fel sem ismerni, mert azelőtt egy natúr smink sem volt soha rajtuk, a nagy napon meg a szivárvány minden színe az arcukra van kenve. Színtelen lakkban meg csak annyi látszik, hogy csillog.
Hazudja azt, hogy disznózsír, az jó férfias. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!