Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A vőlegényeknek miért szokták...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vőlegényeknek miért szokták színtelen lakkal kifesteni a körmüket?

Figyelt kérdés
2015. márc. 18. 21:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
76%

Én sem hallottam ilyenről.

Ez valami új divat :D

2015. márc. 18. 22:09
 12/26 anonim ***** válasza:
76%
még nem hallottam erről. szerintem felesleges.
2015. márc. 18. 22:12
 13/26 anonim ***** válasza:
65%
Semmi averzióm nincs, ha netán a mindkét félnek töke van, de erről nem hallottam. Ó, pedig vannak meleg barátaim------
2015. márc. 18. 22:12
 14/26 anonim ***** válasza:
7%
Miért hiszik azt az igényes, elegánsan öltöző férfiakról, akik a körmüket is rendben tartják, hogy b**ik??!!
2015. márc. 18. 22:15
 15/26 anonim ***** válasza:
62%
Lehet csak körömgomba elleni szerrel kenik, sajnos nekem is kell naponta, de az messze áll a lakktól. Én sem hallottam még ilyet, elég búzás!
2015. márc. 18. 22:24
 16/26 anonim ***** válasza:
91%
Gát ha az èn vőlegènyem lakkozná\lakkoztatná a körmeit, már nem lene a vőlegènyem, vagy nagyon furán nèznèk rá. Egy biztos, nem örülnèk, egyáltalán nem tetszene. Mielőtt valaki kiforgatná, nem az igènyessèggel van bajom, de azèrt ne így legyen valaki igènyes...
2015. márc. 18. 22:38
 17/26 anonim ***** válasza:
89%
Mert egyre betegebb világban élünk, ezek szerint...
2015. márc. 18. 22:58
 18/26 anonim ***** válasza:
45%
Nekem Johnny Depp fekete körmei is bejönnek. Bár nekem felnőve a kedvenc rockbandáim énekeseinek is mind festett körme és húzott szeme volt. (Dee Snider-ről ne is beszéljünk.) De felőlem akár pinkre is festheti, nem vagyok olyan, aki elájul, ha ilyet lát. Sőt, örülnék, ha így jelezné, hogy nem tartja megalázónak a nőkkel azonosított dolgokat, és ezáltal a nőket.
2015. márc. 18. 23:34
 19/26 anonim ***** válasza:
71%

AZ én barátomnak is lehet felőlem fekete körme, rendben van, de ne azért lakozza színtelenre, mert a fotókon jól mutat. Ez ilyen tipikus puhapöxcs.

Ha már festi, akkor máskor is fesse. Nyilván nem elvárás,de a párom körbe röhögne, ha megkérném rá, Az előző simán festené feketére, és illene is hozzá...

De aki soha nem, annak gáz

39N

2015. márc. 18. 23:46
 20/26 anonim ***** válasza:
42%

Miért, vannak olyan nők, akiket az esküvőjükön fel sem ismerni, mert azelőtt egy natúr smink sem volt soha rajtuk, a nagy napon meg a szivárvány minden színe az arcukra van kenve. Színtelen lakkban meg csak annyi látszik, hogy csillog.

Hazudja azt, hogy disznózsír, az jó férfias. :)

2015. márc. 19. 01:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!