Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A vőlegényeknek miért szokták...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vőlegényeknek miért szokták színtelen lakkal kifesteni a körmüket?

Figyelt kérdés
2015. márc. 18. 21:34
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
79%

Ezt kitől hallottad? :)))

Esküszöm még ilyet se hallottam :D .

Az oké hogy sima sminket kapnak (azt tudtommal fotózás miatt, volt is egy ilyen lagzin eset rá, mondjuk az azért kapott mert volt egy heg a homlokán és hogy korrigálják).

De erről... wow !

2015. márc. 18. 21:38
 2/26 anonim ***** válasza:
46%
Mert egy lereszelt, ápolt, színtelen lakkal kezelt köröm ízléses, elegáns. Komoly üzletemberek is foglalkoznak többet a külsejükkel, köztük a körmükkel, nincs ebben semmi rossz. Színtelen, alig észrevehető lakkot használhatnak férfiak is. Jó, ha valaki ad a külsejére.
2015. márc. 18. 21:40
 3/26 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ilyesmi csak olyan esküvőn szokott történni, ahol két vőlegény van és nulla menyasszony.
 4/26 anonim ***** válasza:
79%
Amúgy hozzáteszem, esküvőknél konkrétan én se hallottam még erről.
 5/26 anonim ***** válasza:
76%
Még ilyet életemben nem hallottam!
2015. márc. 18. 21:53
 6/26 anonim ***** válasza:
64%

Én sem hallottam ilyet, mármint esküvőre.

Viszont egy fiúbarátom suliban is kente a körmét ilyen büdös lakkal, hogy ne rágja.

De az ápolt férfikéz annyira szexi, hogy az nem igaz.

2015. márc. 18. 21:56
 7/26 A kérdező kommentje:
A műkörmösöm meg szokta csinálni, és a barátnője. Régebben paraffinos kézápolást csináltak, ma már színtelennel lakkoznak.
2015. márc. 18. 21:58
 8/26 anonim ***** válasza:
34%
5-ös, én arról beszéltem, hogy legyen valaki ápolt. Ne úgy nézzen ki a körme, mint valami állati karom vagy ne legyen tövig lerágva és ha van rajta valami színtelen körömápoló az nem gáz, nem nézik melegnek sem, de ezt például egy szerelő vagy mezei földműves soha nem fogja megérteni (nem, nem arra célzok, hogy az vagy mielőtt ezt hiszed). Lehet egy férfiigényes, ha igényesen néz ki a keze, nem szőrös, nem bűzlik, nem öltözködik úgy, mint egy csöves, hanem elegáns. Ennyit akartam érni, mielőtt még valaki más is félreértené.
2015. márc. 18. 22:00
 9/26 anonim válasza:
15%
Semmi baj nincs a lakkal, haladni kell a korral.
2015. márc. 18. 22:05
 10/26 anonim ***** válasza:
52%

Erről még nem hallottam. De a vőlegény sminkelését is csak ezen a fórumon olvastam.

Felénk nem szokás egyik sem. A férfia férfiak, nem bu.-k.

2015. márc. 18. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!