Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miert nem tudom szepen kifeste...

Miert nem tudom szepen kifesteni a szempillaim?

Figyelt kérdés

Sose tudtam es nem tudom miert. Az olcsobbtol a dragaig mindenfele szempillaspiralt kiprobaltam mar. Elotte mindig jol megmosom es megfesulom, probaltam mar ugy, hogy jobbra-balra mozgatom a kefet, probaltam ivelten felfele huzni a szempillaimon, de osszeragadnak, csunyak lesznek. Ahogy megszarad kb. Pereg le rola a festek, olyan mintha kiszaradt spiralt kentem volna ra, pedig nem. Nem tudom mit rontok el. Masok olyan gyonyoruen ki tudjak festeni a szempillajuk es alapbol nekem is szep hosszuak. Ami meg erdekes, hogy ha felul kihuzom a szemem tussal akkor a szempillaim is kesz lesznek fel perc alatt es akkor nagyon szeoek. Talan, mert nem csak azon van a hangsuly. Nem tudom..

De vannak olyan napok amikor nincs idom tussal is festegetni magam. Szoval, hogy fessem ki a szempillaim?

2015. febr. 16. 16:57
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja es nem az a baj, hogy sok festeket teszek ra, mert nem szoktam sokat:)
2015. febr. 16. 16:59
 2/4 anonim ***** válasza:
elég max 2x végighúzni a szempillán
2015. febr. 16. 17:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Úgy, ahogy azokon a napokon, amikor tust is használsz. Valószínűleg kevesebbet szöszölsz rajta, és ez elég is. Két húzás, óvatos sodró mozudlattal, és annyi.
2015. febr. 16. 17:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, lehet igy van, mivel akkor nem csak a szempillaimon van a hangsuly ezert nem is szoszolok rajta annyit. Mikor csak a szempillaim festem akkor eszrevettem, hogy minnel tovabb csinalom annal rosszabb:D
2015. febr. 16. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!