Miert nem tudom szepen kifesteni a szempillaim?
Sose tudtam es nem tudom miert. Az olcsobbtol a dragaig mindenfele szempillaspiralt kiprobaltam mar. Elotte mindig jol megmosom es megfesulom, probaltam mar ugy, hogy jobbra-balra mozgatom a kefet, probaltam ivelten felfele huzni a szempillaimon, de osszeragadnak, csunyak lesznek. Ahogy megszarad kb. Pereg le rola a festek, olyan mintha kiszaradt spiralt kentem volna ra, pedig nem. Nem tudom mit rontok el. Masok olyan gyonyoruen ki tudjak festeni a szempillajuk es alapbol nekem is szep hosszuak. Ami meg erdekes, hogy ha felul kihuzom a szemem tussal akkor a szempillaim is kesz lesznek fel perc alatt es akkor nagyon szeoek. Talan, mert nem csak azon van a hangsuly. Nem tudom..
De vannak olyan napok amikor nincs idom tussal is festegetni magam. Szoval, hogy fessem ki a szempillaim?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!