Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van itt olyan aki nem tudott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki nem tudott elmenni testvére esküvőjére?

Figyelt kérdés
Szeretném tudni ki hogyan élte meg és mi volt az oka.
2015. márc. 6. 21:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Sajnálom, mindenesetre te keresd őket, attól hogy ők olyanok... azért a család az család, a szülők azok szülők, a testvér az testvér. Persze ha ők NEM AKARNAK találkozni veled az más, de gondolom ilyenről nincs szó. Rossz ez a dolog, én is jártam hasonló cipőben, de mindig valakinek tennie kell a dologért.
2015. máj. 27. 20:37
 12/13 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Úgy érzem, hogy Neked edik rosszul, hogy nem mentél el. Azt vártad, hogy Hozzád igazítják majd az esküvőjüket? Nekem ,,csak" a barátnőm jött külföldről, de érdekes módon át tudta tenni a szabadságát, hogy eljohessen. Értem, biztos van olyan szituáció, hogy ezt nem lehet megoldani, de nehogy már Te nehezmenyezd, hogy akkora tették az esküvőt amikorra szerették volna!

2015. júl. 16. 20:55
 13/13 A kérdező kommentje:

Utolsó hozzászóló!

Nekem kb. 1 millió forint lett volna a hazautazás, amit nem csak a pénz miatt nehéz megoldani, hanem a szabadságolás miatt is. Nem minden munkahely enged el akármikor és akármennyi időre. Testvérem részéről mindegy volt mikor van az esküvő, mivel nem volt sem szükséghez, sem munkahely, sem gyerek iskolája, sem más igényhez köthető. Jobb helyeken a család azért család, hogy alkalmazkodjanak egymás igényeihez és ne csak azt nézzék, hogy kinek mi kényelmes vagy kézenfekvőbb. Nagyon önző és felelőtlen viselkedésre vall, ha ilyen véleményed van és ne csodálkozz azon, ha nem sok közeli és őszinte kapcsolatod lesz ilyen álláspont mellett.

2015. aug. 21. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!