Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex pasim elhívott a testvére esküvőjére!?
Körülbelül 2éve, hogy jártunk. Amikor szakítottunk én nagyon padlóra kerültem. Azóta teltek múltak a napok, s volt, hogy együtt voltunk újra és újra. Most elhívott a nővére esküvőjére. Ahol mondjuk igen nagy szerepet játszom. Első koszorús párok leszünk, s nekem még verset is kell mondanom. Meg hát család,stb.
Van ennek jelentősége, vagy csak én élem bele magam?
Ciki lett volna neki egyedül menni... :D
Amúgy nem értem a szándékát, mert így ott leszel egy rakás képen is.
Ha taccsra tett nagyon akkoriban, akkor sz@rd le egyszerűen ...
Hát az utóbbi hétvégén együtt voltunk elég sokat. Meg elhivott még egy lagziba..
Konkrétan ő sem tudja mit akar. Azóta meg igazából nem kérdeztem, mert félek, hogy azzal mindent elrontanék. Mert a szakitásunk után, kicsit az idegeire mentem, de utána már jóban voltunk. Nem szeretnék tolakodó lenni.. :/
De én meg már félek, hogy újra beleszeretek.. vagyis az érzés ami kezdett már már elmúlni, újra a felszinre tör..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!