Barátom testvére esküvőjére milyen ruhát tudnék felvenni?
Figyelt kérdés
Lehetőleg üzletet is mondjatok ahol lehet kapni debrecenben 19 éves számára és képet is kérek2010. aug. 22. 20:43
1/8 anonim válasza:
Ez így elég kevés, kéne tudni az alakod, méreteid, stílusod is.
Illetve azt, hogy mikor lesz, mert ha most akkor még nyárias cucc, de ha 1 hónap múlva akkor már inkább őszies szett... érted.
Ez így, hogy 19 éves vagy elég kevés info.
2/8 A kérdező kommentje:
szeptember 11-én lesz
165 centi vagyok 58 kiló kb nem vagyok az a magassarkús tipus
2010. aug. 23. 09:09
3/8 anonim válasza:
A New Yorker üzleteiben találhatsz nagyon jó elegáns ruhákat.
4/8 A kérdező kommentje:
és milyen árkategóriában?
2010. aug. 23. 09:56
5/8 anonim válasza:
olyan 6000 forint körül,de elég jó minőségűek,és szerintem utána is tudod majd hordani őket.
6/8 anonim válasza:
Pimkie-ben is vannak mindig szép alkalmibb cuccok pánt nélküli ruhák, derékban bővülők stb.
Ott is olyan 6000 Ft körül vannak, és bevetheted akár még szilveszterkor vagy jövő tavasszal, nyáron is.
7/8 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, az az üzlet merre van?
2010. aug. 23. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!