Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez eleg ok arra, hogy ne hivjam meg apamat?
Figyelt kérdés
Volegemyem csaladja sziszeg ezen, holott sose talakoztak vele. Mar 5 eves koromban k..va voltam. A szuletesemnel, iskolai eloadasaimon, ballagasomon, szalagvatomon, eljegyzesi bulimon nem volt ott. Ha megigerte, hogy jon ertem rendre elelejtett, volt, hogy fel orakat kesett, en meg kint alltam a hoban egyedul 10 evesen. Ha kertem, hogy segitsen haziban, barmiben elkuldott a p...csaba, szo szerint. Rendszeresen vert, napiszinten, verzett a szam is. Megmondta, hogy akkor is megver, ha semmi rosszat nem csinalok, mert jol esik neki, ha faj. Ha meg akartam olelni valaha is, ellokott. Egesz eletemben azt hallgattam, hogy anyam mekkora egy k..va. Amugy 5 eve nem lattam, ha ugy vesszuk 8, mert 5 eve veletlnul talalkoztunk. Tobbszor csinalt olyanokat, amik miatt komolyabban megserulhettem volna pl. ravagott a kezemre mikozben egy iszonyat nagy kessel szeleteltem, aztan ahogy mentem ki a furdobe, hogy gezt keressek, megvert, mert lecsopogott a ver a szonyegre csak nem vettem eszre. Ilyen es ehez hasonlok mindennaposak voltak. Ezeket viszont nem kottem a volegenyem csaladja orrara. Nem tudom metegyem e, hogy leszalljanak rolam, vagy hagyjam rajuk? Amugy ez tok bunko dolog szerintem. Ha valaki olyan szelsoseges dontest hoz, hogy ennyire kozeli rokonat nem hivja meg, ott komoly lehetnek dolgok, amik miatt nem kene feszegetni ezt a temat. Rendre azt hallgatom poffavagasokkal koritve, hogy "megiscsak az apad" "mekkora bunko vagy" "en nagyon megsertodnek a helyeben". Szamomra o nem apa, max biologiailag. Annyira nem erdekel mi van vele, hogy hihetetlen. Soha, se erzelmileg, se se sehogy mashogy nem kotodtem hozza, szamomra gyakorlatilag egy idegen. Minha az alattunk levo szomszedot nem hivnam meg.2015. márc. 1. 13:00
11/20 anonim válasza:
Semmi esetre sem!!! Ha a pénz miatt szólnak bele, inkább nem lenne esküvő, amíg nem tudom kifizetni, de akkor sem hívnám meg.
12/20 A kérdező kommentje:
Miert ne lenne belole hazassag? Nem ertem. Utolso, mi fizetjuk az eskuvot!
2015. márc. 1. 13:29
13/20 anonim válasza:
Ha ennyire hajthatatlanok, mond azt hogy meghívtad,hogy és közölte veled,hogy nem megy el az esküvőre,bár gyanítom ha tényleg meghívnád akkor sem menne el.
14/20 anonim válasza:
Csak azert kerdem, hogy lesz e eskuvo, mert ugy latom a csalad beleszol mindenbe, a volegenyed nem tudja oket lefekezni, neked is nagyon eleged van beloluk. Hacsak nem messze elkoltoztok, nem hiszem, hogy itt happy end lenne.
15/20 anonim válasza:
Az a baj, hogy az ilyen seeggfejeknek elmondhatod az egész szomorú sztorit, annyit fognak csak mondani, hogy "akkor is az apád, biztos megbánta, biztos volt oka, stb."
16/20 A kérdező kommentje:
Masba nemigen szoltak bele, max elmondtak a velmenyuket, amivel nincs is gond, mert kaptam hasznos tanacsokat is. A hazasodasi szandekunkat nem befolyasolja par rokon velemenye az apammal valo kapcsolatomrol, csak azt szeretnem, ha leszallnanak errol. Bunko dolognak tartom. Lehet tenyleg kiosztom mar oket, megiscsak az en apamrol van szo.
2015. márc. 1. 14:10
17/20 A kérdező kommentje:
Ha meg az se jon be, megprobalom lesz...ni azt a ket agytrosztot. Na? :)
2015. márc. 1. 14:11
18/20 anonim válasza:
Én nem hívnám meg a helyedben, járhat a rokonoknak bármiről a szája... hasonló helyzetben voltam én is, csak enyhébb, mert engem fizikailag nem bántott... én "protokoll" kapcsolatot tartok vele fenn, és általában emberek között tud viselkedni is. Ez, hogy ritkán találkozunk, ez így egész jó, többször nem akarnám látni, így nincs támadási felület, vagy legalábbis kevés. Szóval az én helyzetemben meghívom apámat, és nem is lesz ettől semmi gond. A te helyzeted sokkal durvább. Nem is tartjátok a kapcsolatot, valószínűleg ő sem kíváncsi rád, nem? Igaz, az enyém is csak azért kíváncsi rám, mert a külsőségek úgy kívánják. Kifelé mindig színház van, el kell játszani az "idilli család" képet... Nekem könnyű, az anyósom is ugyanígy járt az apjával, így az én anyósom megért engem. Nyíltan megbeszéltük mindkettőnk apját. Lehet, neked is el kellene ezeket mondanod, hátha megértik... Ezekről nem te tehetsz, semmi szégyellni valód nincsen.
19/20 anonim válasza:
Én tömören megmondtam volna a családnak hogy azért nem hívom meg mert folyamatosan bántalmazott gyerek koromban és mivel nehéz erről beszélnem nem is kívánok többet mondani és nagyon örülnék ha leszállnának a témáról. Ha ezek után is feszegetik akkor rettenetesen modortalan bunkó emberek vagy ostobák
20/20 anonim válasza:
én anyámon gondolkodtam, végül úgy döntöttem, elhívom, mert ő se volt álomszülő, de azért annyira gáz se, mint a te "apád". viszont a helyedben, ha nagyon nem akarnám beavatni a részletekbe a családot, akkor azt mondanám, hogy meghívtam, aztán az esküvő napján meg, ha valaki kérdezi, hogy hol van, azt mondanám, hogy nem tudott eljönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!