Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez eleg ok arra, hogy ne hivjam meg apamat?
Figyelt kérdés
Volegemyem csaladja sziszeg ezen, holott sose talakoztak vele. Mar 5 eves koromban k..va voltam. A szuletesemnel, iskolai eloadasaimon, ballagasomon, szalagvatomon, eljegyzesi bulimon nem volt ott. Ha megigerte, hogy jon ertem rendre elelejtett, volt, hogy fel orakat kesett, en meg kint alltam a hoban egyedul 10 evesen. Ha kertem, hogy segitsen haziban, barmiben elkuldott a p...csaba, szo szerint. Rendszeresen vert, napiszinten, verzett a szam is. Megmondta, hogy akkor is megver, ha semmi rosszat nem csinalok, mert jol esik neki, ha faj. Ha meg akartam olelni valaha is, ellokott. Egesz eletemben azt hallgattam, hogy anyam mekkora egy k..va. Amugy 5 eve nem lattam, ha ugy vesszuk 8, mert 5 eve veletlnul talalkoztunk. Tobbszor csinalt olyanokat, amik miatt komolyabban megserulhettem volna pl. ravagott a kezemre mikozben egy iszonyat nagy kessel szeleteltem, aztan ahogy mentem ki a furdobe, hogy gezt keressek, megvert, mert lecsopogott a ver a szonyegre csak nem vettem eszre. Ilyen es ehez hasonlok mindennaposak voltak. Ezeket viszont nem kottem a volegenyem csaladja orrara. Nem tudom metegyem e, hogy leszalljanak rolam, vagy hagyjam rajuk? Amugy ez tok bunko dolog szerintem. Ha valaki olyan szelsoseges dontest hoz, hogy ennyire kozeli rokonat nem hivja meg, ott komoly lehetnek dolgok, amik miatt nem kene feszegetni ezt a temat. Rendre azt hallgatom poffavagasokkal koritve, hogy "megiscsak az apad" "mekkora bunko vagy" "en nagyon megsertodnek a helyeben". Szamomra o nem apa, max biologiailag. Annyira nem erdekel mi van vele, hogy hihetetlen. Soha, se erzelmileg, se se sehogy mashogy nem kotodtem hozza, szamomra gyakorlatilag egy idegen. Minha az alattunk levo szomszedot nem hivnam meg.2015. márc. 1. 13:00
1/20 anonim válasza:
Ha nekünk, idegeneknek ennyire nyíltan le tudtad írni, hogy mi történt veled, akkor ideje, hogy előttük is felvállald. Miért neked kéne szégyenkezned egy ilyen ember miatt? Úgy gondolom, neked nem kell a sajnálata senkinek, így próbáld tárgyilagosan, röviden vázolni, miért is nem akarod meghívni. Ha ezek után se értik meg, ne foglalkozz vele.
2/20 anonim válasza:
Sajnallak, hogy anyad ilyen sokaig engedte, hogy a beteg apad ilyeneket csinaljon veled. Nem hivnam meg. Csaladnak, vagy legalabbis a volegenyednek el kene mondanod egy-egy kis tortenetet, hogy miert nem lesz az eskuvodon az apadnak helye. Szolj a fiudnak, oneki kell elintezni a csaladjat.
3/20 anonim válasza:
A te esküvőd, és azt hívsz meg, akivel együtt akarsz ünnepelni. A ti napozok, ne más döntse már el..
4/20 anonim válasza:
Az én mottóm: aki fizet, az dönt. Mi mindent magunknak fizetünk a vőlegényemmel, úgyhogy az én apukám csak a szertartásra lesz meghívva, a vacsorára (lagziba) nem.
5/20 anonim válasza:
Utolso, hulyeseg.
Szoval ha netan a volegeny szulei fizetnek, akkor ott kell lenni az allat apanak is ? Na ne!
6/20 anonim válasza:
nem hívnám meg, ha nem is ilyen részletesen de elmondhatod a párod szüleinek is,hogy miért is nem hívod meg,de gondolom azt tudják,hogy 8éve nem is találkoztatok. Nekem a polgári esküvőmön ott voltak olyan emberek is akiket illik meghívni,de nyilvánosan kimutatják,hogy nem szeretnek,beszólogattak még esküvőn is,hát az egész esküvőről csak rossz emlékeim vanna, most templomin máshogy lesz,és nem érdekel ha
megbántok valaki,mégis csak az én napot,mért kéne másokra tekintettel lennem,és eltűrnöm a mocskolódásukat,csak mert ott vannak,mert illik őket meghívni...
7/20 A kérdező kommentje:
Anya nem turte!!! Csak apam birosagi vegzesbe kapaszkodott a korrupt ugyvedjevel karoltve, ezert muszaj voltam menni hozza hetvegente.
2015. márc. 1. 13:12
8/20 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, hogy apud így bánt veled. Ne kösd senki orrára a dolgot. Egyedül a vőlegényedre tartozik. Neki mondd el részletesen a dolgot, és kérd meg, hogy mivel ez téged nagyon érzékenyen érint, a "miért nem hívod meg apádat" kérdést rendezze ő a rokonaival. Ha feleségül akar venni, biztos szeret téged, és rendezi a kérdést a családjával.
9/20 A kérdező kommentje:
Mar azert gondolkodtam azon, hogy kitalaljak, mert olyan patariat tudnak csapni e mitt, de ugy igazan lekezeloen, mintha egy halatlan sz...r lennek apam fele. Volegenyem is hiaba szol rajuk, hogy eleg lesz, meg ot csititjak el, itt a sajat otthonaban. Legsziveseben leordianam az osszeset. Kijonne a feszultseg es a lenyeget is elmondanam vele . :D
2015. márc. 1. 13:19
10/20 anonim válasza:
Gondolod ebbol lesz hazassag is a vegen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!