Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyibe kerülnek az okiratok cseréi? Mennyi időm van rá esküvő után?
Figyelt kérdés
2015. febr. 26. 15:39
1/3 anonim válasza:
Minél hamarabb annál jobb:
Személyi: 1500 Ft
Lakcím: 500 Ft
Jogsi: 4000 Ft
Ha van autó a neveden,törzskönyv és forgalmi: 6000 Ft /db
2/3 anonim válasza:
Személyi 1500
Lakcímkártya 500
Jogsit nem tudom, nekem nincs.
A többi ingyenes, de én az adókártyára kerek 1 évet vártam. Nem tudom azóta hogy állnak:)
A személyire esküvő után 8 napod van. Nekem ezt mondták. A többi utána jöhet. Azokra nem tudok időkorlátot. Jobb minél előbb. Én a tb kártyát 2 hónappal később tudtam csak megcsináltatni, és rám szóltak a kórházban, hogy nem egyezik a név....szóval jobb túl lenni rajta. Nem mintha tehettem volna róla, hogy nem kaptam előbb szabadnapot...
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a v még csak április 11 -én lesz de gondoltam jobb elöbb megtudni a dolgokat.
2015. febr. 26. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!