Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Más is összeveszett az anyjáva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Greeny23 kérdése:

Más is összeveszett az anyjával az esküvő előtt néhány héttel? Kibékültetek előtte? Elment az esküvőre?

Figyelt kérdés

Sajnos összevesztem anyuval a következő dolgon: Hamarosan összeházasodunk, 2 tanús esküvőt terveztünk. Ahová bejelentkeztünk, ott csak péntek+szombat jöhet szóba, máskor nem esketnek. Az egész ceremónia ugyanannyiba kerülne, mintha csak négyen vagyunk ott. Így úgy döntöttünk, hogy ha csak így lehet, legyen ott a szűk család, utána nálunk lesz állófogadás. Mindketten kollégákat hívtunk tanúknak, még mielőtt kiderült volna ez a melyik-nap-lehet dolog. A problémák ott kezdődtek, hogy anyám uszította öcsémet, hogy milyen dolog az, hogy nem ő lesz a tanúm, az úgy SZOKÁS (ettől falra mászok)! Korábban beszéltem öcsémmel erről (kb fél éve), hogy ha összeházasodnánk, lenne-e a tanúm. Igent mondott. Viszont az hülyén adná ki magát, hogy a családból öcsém képviselteti magát és kész. Pont ezt akartuk elkerülni.

Másrészt amikor arról volt szó, hogy csak 2 tanús lesz, az volt a bajuk, amikor meg ott lehetnének, az. Szerinte az öcsémet megsértettem, hogy nem őt hívtam végül; meg milyen dolog az, hogy a kollégák fontosabbak? Olyat is mondott, hogy ha neki beszól valaki valamit, ő bizony ki fogja nyitni a száját, meg nem fogja magát megjátszani. Kérdezem én, hogy ha valaki tud viselkedni egy esküvőn, az már megjátsza magát? Nem ismerik személyesen a párom szüleit, de már így indít.

Tudjátok, nagyon rosszul esik, hogy ha már a nővérem esküvőjén nem lehettek ott (2 tanús volt), és mi szeretnénk, hogy ott legyenek, és ezt művelik. Mellesleg ő fejezte volna be a ruhám átalakítását, így azt nekem kell, varrógép hiányában (nem fér bele a varrónő a büdzsébe, ő meg szabó). Csak én látom úgy, hogy direkt hátráltatják a dolgokat?

2015. febr. 22. 12:06
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
11%
Nem vesztem össze az édesanyával, mert gyerekkoromban elhunyt. Remélem sokat segítettem.
2015. febr. 22. 12:12
 2/21 anonim ***** válasza:
80%

Na, ugrott a szabod.

Mellesleg te sem vagy semmi. Eloszor ocsedet hivod tanunak, utana nem is szolsz semmit, kollegakat hivsz. Oket is ugy hivtad meg, hogy nem is tudtad milyen napon lesz az eskuvo. Parod szulei messze laknak, vagy miert nem ismerik meg egymast?

Jo nagy kavarodas lesz ez az eskuvo! Bolondok haza.

2015. febr. 22. 12:21
 3/21 A kérdező kommentje:
Kedves 2. válaszoló! Pont a keverést akarjuk elkerülni. Azért akartunk 2 tanúsat, mert néhány rokonom nem tud viselkedni. Részemről a jószándék megvolt, hogy ott lehessenek mindezek ellenére. Úgy tűnik, mégsem akarnak élni vele. Másrészt, azért nem találkoztak a leendő rokonok, mert nem kíváncsiak egymásra. Szó szerint.
2015. febr. 22. 12:29
 4/21 anonim ***** válasza:
94%

Huha, akkor tenyleg csak ket szemelyes plusz ket idegen tanu legyen. Viszont ha ennyire nem tudtok kiegyezni semiben, akkor minek is emlitetted meg, hogy eskuvod lesz. Szep, a ket szulopar sem akarja ismerni egymast.

Meg csoda, hogy ti ketten eljutottatok az eskuvo gondolataig is.

2015. febr. 22. 12:31
 5/21 anonim ***** válasza:
87%
azért, mert néhány rokon nem tud viselkedni, még a testvéred és a szüleid ott lehettek volna. Kollégát tanúnak, miután már a tesódat is megkérted?
2015. febr. 22. 12:43
 6/21 anonim ***** válasza:
93%

Ha már egyszer felkérted az öcsédet, akkor valóban pofátlanság aztán mást (is) felkérni. Ez nem szokás-függő. Felkérted, ő elvállalta, ő a tanú.

Döntsétek el a vőlegényeddel ketten, hogy mit szeretnétek. Ha kéttanús esküvőt, akkor legyen olyan.

2015. febr. 22. 12:43
 7/21 A kérdező kommentje:
Szeretjük egymást nagyon, ezen ez a helyzet nem változtat. Még szerencse, hogy külön élünk mi ketten.
2015. febr. 22. 12:44
 8/21 A kérdező kommentje:
A szüleim nem tudnak viselkedni, ráadásként még manipulálhatóak is, és ők is megcsinálják ezt mással, ha hagyja. Anyám 2 éve kidobott a házból, mert nővéremnek és a gyerekeinek kell a hely. Szép nagy szerető család. :(
2015. febr. 22. 12:47
 9/21 anonim ***** válasza:
85%
Ennyire te se lehetsz sekelyes. Felkered az ocsed, aki szivesen elvallalja, majd megse kell, jo lesz a kollega. Ez sz..ul esik a csaladnak es nem erted hol a problema? Az egeszbol a ruhadat felted? Ha az en gyerekem lennel, nem is akarnek elmenni. Letagadnam, hogy ilyen sotet gyerekem van.
2015. febr. 22. 12:49
 10/21 anonim ***** válasza:
64%
Én is sekélyes lennék, ha ilyen anyám lenne, hogy kidob a házból, mert a nővérke képtelen volt magának normális életet kialakítani, és az anyja nyakára szült...
2015. febr. 22. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!