Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Más is összeveszett az anyjáva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Greeny23 kérdése:

Más is összeveszett az anyjával az esküvő előtt néhány héttel? Kibékültetek előtte? Elment az esküvőre?

Figyelt kérdés

Sajnos összevesztem anyuval a következő dolgon: Hamarosan összeházasodunk, 2 tanús esküvőt terveztünk. Ahová bejelentkeztünk, ott csak péntek+szombat jöhet szóba, máskor nem esketnek. Az egész ceremónia ugyanannyiba kerülne, mintha csak négyen vagyunk ott. Így úgy döntöttünk, hogy ha csak így lehet, legyen ott a szűk család, utána nálunk lesz állófogadás. Mindketten kollégákat hívtunk tanúknak, még mielőtt kiderült volna ez a melyik-nap-lehet dolog. A problémák ott kezdődtek, hogy anyám uszította öcsémet, hogy milyen dolog az, hogy nem ő lesz a tanúm, az úgy SZOKÁS (ettől falra mászok)! Korábban beszéltem öcsémmel erről (kb fél éve), hogy ha összeházasodnánk, lenne-e a tanúm. Igent mondott. Viszont az hülyén adná ki magát, hogy a családból öcsém képviselteti magát és kész. Pont ezt akartuk elkerülni.

Másrészt amikor arról volt szó, hogy csak 2 tanús lesz, az volt a bajuk, amikor meg ott lehetnének, az. Szerinte az öcsémet megsértettem, hogy nem őt hívtam végül; meg milyen dolog az, hogy a kollégák fontosabbak? Olyat is mondott, hogy ha neki beszól valaki valamit, ő bizony ki fogja nyitni a száját, meg nem fogja magát megjátszani. Kérdezem én, hogy ha valaki tud viselkedni egy esküvőn, az már megjátsza magát? Nem ismerik személyesen a párom szüleit, de már így indít.

Tudjátok, nagyon rosszul esik, hogy ha már a nővérem esküvőjén nem lehettek ott (2 tanús volt), és mi szeretnénk, hogy ott legyenek, és ezt művelik. Mellesleg ő fejezte volna be a ruhám átalakítását, így azt nekem kell, varrógép hiányában (nem fér bele a varrónő a büdzsébe, ő meg szabó). Csak én látom úgy, hogy direkt hátráltatják a dolgokat?

2015. febr. 22. 12:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%
Csináljátok ti is két tanúsra, aztán kész.
2015. febr. 22. 12:55
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Na azert ezt a kidobosdit meg kene am a masik oldalrol is hallgatni.

Mint ahogy latjuk, kerdezo sem semmi.

2015. febr. 22. 13:00
 13/21 A kérdező kommentje:
Bármilyen rossz természete van az anyámnak, szeretem. Szeretném, ha ott lenne a Mi Nagy Napunkon, hogy velünk örüljön. Nagyon rosszul érint, hogy ezt csinálja. Nem a ruha miatt, mert azt, ha nehéz is lesz, megcsinálom. Hanem azért, mert fontos. Kicsit talán lelkizősebb típus vagyok, de sekélyesnek azért nem nevezném magam. Abból sokkal nagyobb balhé lett volna, ha a családból csak öcsém van ott, mert képes nem kiengedni őt a házból. Ő az a csakaértis és csakazértse ember.
2015. febr. 22. 13:04
 14/21 A kérdező kommentje:
Kidobósdi, ahogy egy kommentelő nevezte...Sajnos így történt. Nővérem írt a páromnak facebookon, hogy mégis miért van velem, ha így nézek ki (van 10 kiló feleselegem), párom válaszolt neki, de nem provokatívat. Nővérem közben az öcsémnek is tudósított, ő meg az anyámnak. Ebből lett a cirkusz. Hajon fogva rángatott le az ágyról, összevert, karmolt. Már sajnálom, hogy látleletet nem vetettem.
2015. febr. 22. 13:08
 15/21 A kérdező kommentje:
Csak az ablakon tudtam menekülni. Ahogy elmentem, következő hét elején a nővérem megjelent a gyerekeivel (4) és a férjével, hogy nincs hol lakniuk. Szóval kellett a hely.
2015. febr. 22. 13:10
 16/21 anonim ***** válasza:
64%
szóval nem tud viselkedni, kidobott. Akkor áruld el, miért is vele akarsz varratni? Ja, mert ingyen van?
2015. febr. 22. 13:13
 17/21 A kérdező kommentje:
A varrást ő ajánlotta fel, de mint írtam, megcsinálom magamnak.
2015. febr. 22. 13:17
 18/21 anonim ***** válasza:
58%
sajnálom hogy ilyen családod van. örülj neki hogy pároddal szeretitek egymást. ha öcséddel jóban vagy, legyen ő a tanú, a többiek meg maradjanak otthon, ne rontsák el a nagy napodat.
2015. febr. 22. 15:37
 19/21 anonim ***** válasza:
Öcsédnek mi a véleménye?
2015. febr. 22. 19:33
 20/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom őt elérni, anyut is hívtam többször, fel sem veszi a telefont.
2015. febr. 22. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!