Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is összeveszett az anyjával az esküvő előtt néhány héttel? Kibékültetek előtte? Elment az esküvőre?
Sajnos összevesztem anyuval a következő dolgon: Hamarosan összeházasodunk, 2 tanús esküvőt terveztünk. Ahová bejelentkeztünk, ott csak péntek+szombat jöhet szóba, máskor nem esketnek. Az egész ceremónia ugyanannyiba kerülne, mintha csak négyen vagyunk ott. Így úgy döntöttünk, hogy ha csak így lehet, legyen ott a szűk család, utána nálunk lesz állófogadás. Mindketten kollégákat hívtunk tanúknak, még mielőtt kiderült volna ez a melyik-nap-lehet dolog. A problémák ott kezdődtek, hogy anyám uszította öcsémet, hogy milyen dolog az, hogy nem ő lesz a tanúm, az úgy SZOKÁS (ettől falra mászok)! Korábban beszéltem öcsémmel erről (kb fél éve), hogy ha összeházasodnánk, lenne-e a tanúm. Igent mondott. Viszont az hülyén adná ki magát, hogy a családból öcsém képviselteti magát és kész. Pont ezt akartuk elkerülni.
Másrészt amikor arról volt szó, hogy csak 2 tanús lesz, az volt a bajuk, amikor meg ott lehetnének, az. Szerinte az öcsémet megsértettem, hogy nem őt hívtam végül; meg milyen dolog az, hogy a kollégák fontosabbak? Olyat is mondott, hogy ha neki beszól valaki valamit, ő bizony ki fogja nyitni a száját, meg nem fogja magát megjátszani. Kérdezem én, hogy ha valaki tud viselkedni egy esküvőn, az már megjátsza magát? Nem ismerik személyesen a párom szüleit, de már így indít.
Tudjátok, nagyon rosszul esik, hogy ha már a nővérem esküvőjén nem lehettek ott (2 tanús volt), és mi szeretnénk, hogy ott legyenek, és ezt művelik. Mellesleg ő fejezte volna be a ruhám átalakítását, így azt nekem kell, varrógép hiányában (nem fér bele a varrónő a büdzsébe, ő meg szabó). Csak én látom úgy, hogy direkt hátráltatják a dolgokat?
az anyám annyira ellenezte a kapcsolatot hogy miatt léptem orrhonról.
az esküvőre eljött, de négy nyugtatóval és úgy kellett támogatni, és szétzokogta a sminkemet.
az apám seggrészeg volt, majdnem összehányta a táncparkettet.
az anyám rokonai közül nem mindenki jött el, tüntetőleg a rossz házasság miatt, nem értenek egyet a döntésemmel.
egyébként ezt leszámítva fantasztikus buli volt, délután 4-től reggelig táncoltunk, reggel 6-kor kellett kidobálni a vendégeket hogy na most már elég.
a férjem most már halott, de semmit nem bántam meg.
a szüleimnek meg fuck.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!