Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Polgári esküvő mennyibe kerül? Zene, pezsgő, meg néhány ember
Szerintem egyszerűbb lenne, ha az önkormányzatnál érdeklődnél. Van, ahol ingyenes a házasságkötés, de 2011-től van olyan önkormányzat, ahol pénzt kérnek érte.
A legolcsóbb az, ha ott tartjátok, mert ha helyszínre megy ki az anyakönyvvezető, az min. 100.000Ft.
Min 100eFt? Hol élsz???
10-20 a kiszállós.
De, nem árt, ha tudod, hogy hivatalosan az anyakönyv nem hagyhatja el az épületet, így a kiszállósok a legtöbb esetben már az "esküvő" előtt házasok, mert az korábban az anyakönyvvezetőnél köttetett...
Kérdésre válaszul: 20-30-ból is megúszhatod, igazából 4+1 aláírás az egész egy előre egyeztetett időpontban, ennél több a jogi részéhez nem kell...
Be kell telefonálni és meg kell kérdezni. Nehogy már ennyire önállótlan legyél.
Egyébként 10 ezertől milliókig terjed egy esküvő kb.
Milyen sok "hozzáértő" ír ide Istenem! De mindezt úgy, mintha 1000 %-ra tudnék, holott hülyeségeket írnak!
Figyelj kérdező, nekünk cirka 3 hét múlva lesz. Ugyanúgy ahogy írod, gyors, 2 tanús, pezsgős. A zenét nem mi választottuk, illetve rábíztuk az anyakönyvvezetőre. A pezsgőt nekünk kell vinni. Gyertyagyújtás benne van, és ingyenes. Hozzáteszem ez egy vidéki polgármesteri hivatalban, mivel a fővárosi kerületi illetékesnél csak a terembérletért fél órára kértek volna 17.000. - Ft.-ot, és azt gondolom ez nem korrekt, ennyit kiadni a semmiért (ebben sem a zene, sem semmi nem lett volna). Érdemes körülérdeklődni. Én csak úgy felhívtam ezt a vidékit, elmondták mi hogy, és lementünk időpontot foglalni, felvették a jegyzőkönyvet, és ennyi. Mindkét részről anyakönyvi kivonat, személyi kell. Az eseménykor majd a tanúk személyije, és ennyi.
nekünk 15 ezer lesz, ebben csak a zene van benne (de azt is mi visszük egy részét, mert mást szeretnénk...), meg a terembérlés gondolom meg ilyesmi..a pezsgőt nekünk kell vinni...gyertyagyújtást meg egyebet nem kértünk, de beletartozna...egy kis községben mindez...
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!