Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinek problémája volt az esküvőszervezővel?
Figyelt kérdés
Pl. nem azt rendelt, amit megbeszéltetek, nem olyan színt, folyton vitatkozott... meséljetek!2015. febr. 24. 18:23
1/3 anonim válasza:
Nem. Eleg penzt kapott azert, hogy normalisan dolgozzon es azt csnalja amit mondok. Ezt le is szogeztem, mikor eloszor akart tanacsokat adni a dekoraciorol.
2/3 anonim válasza:
Nekem azt mondta egy esküvőszervező, hogy túl konkrét az elképzelésem, ő ebben nem tud segíteni, pont a kreatív részből nem jut neki semmi... :D
3/3 anonim válasza:
Miután fél órát késett az első találkozóról , majd megérkezett a gyerekével aki nyugos volt, úgy döntöttem nem kerek belőle . A beszélgetés alatt igazából csak en beszéltem , semmit sem ajánlott. Hozott magával egy üres füzetet , elkezde írni az adatokat amiket mondtam. Megbeszéltük hogy másnap találkozunk a viragkotovel akivel együtt szokott dolgozni, majd a találka elott lemondta mert beteg a gyerek. Inkább elmentem egy profi dekoroshoz es minden mást megszervezek en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!