Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőszervezővel kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőszervezővel kapcsolatban volt már tapasztalatotok?

Figyelt kérdés
Külföldön dolgozunk, és nem lehetséges az itt szervezés, mert sok embert kellene itt kinn elhelyeznünk, így nem tudjuk otthon szervezgetni a lagzinkat,arra gondoltunk, hogy szervezőre bízzuk. Olyanok véleményét szeretném kérni leginkább, akinek szerveződött/szerveződik már az esküvője esküvőszervezővel. Esetleg Budapesten tudtok is ajánlani egy igazán jót? (hallottam már mindenfélét ezzel a témával kapcsolatban) Köszönöm szépen.
2009. aug. 29. 12:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nekem csupa negatív tapasztalatom van az esküvőszervezőkkel kapcsolatban. Igaz én vendéglátós vagyok és talán jobban átlátok dolgokat, de soha nem bíznám az én esküvőm megszervezését esküvőszervezőre. Inkább egy közeli barátra, vagy rokonra.
2009. aug. 29. 13:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat! Sajnos a családra nem támaszkodhatok, barátra sem. A családnak eleve meg van a saját elképzelése a MI esküvőnkről, ezért döntöttünk mindenképpen amellett, hogy ne adjanak bele pénzt a szülők, (mert akkor már ezt is, meg azt is hívd meg, meg ne így, hanem úgy legyen...stb) mi megcsináljuk a saját pénzünkből, és nem lesz beleszólásuk. Biztosan sok tapasztalatod van lagzikkal kapcsolatban, de csak akad valaki, aki korrekt, megbízható, és jól érti a dolgát, legalábbis reméljük.köszi mégegyszer, és szép napot neked! Várom atovábbi válaszokat :-)
2009. aug. 29. 14:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia , en is kulfoldon elek es jovo nyaron lesz az eskuvom Budapesten. Mivel messze lakom igy en is eskuvoszervezot kerestem az interneten.. Ugy hivjak hogy Asbolt Rita--nagyon kedves , segitokesz es en is rabizok sok munkat..web oldal www.eskuvoszervezo.com vagy e-mail rita@asbolt.hu. Remelem tudtam segiteni es sok sikert es boldogsagot!
2009. aug. 30. 00:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet, ez szuper!!! Megnyugtat, hogy akkor így is működik a dolog, úgy értem, hogy a szervezővel lehet egyeztetni, hogy ne kelljen hazautazgatnunk! Sokat segítettél, Sok Boldogságot Nektek, és jó készülődést!
2009. aug. 30. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!