Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan helyen van anyajegyem, ami kilátszik a menyasszonyi ruhából. Van/volt valaki hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A hátamon van egy viszonylag nagyobb (2-3 cm) anyajegy és pont kilátszik a ruhából.
Szerintetek érdemes "eltünteni" valahogyan vagy ne foglalkozzak vele?
Köszi.
2015. febr. 23. 10:02
11/15 anonim válasza:
Ha annyira zavar, sminkeltesd le, főleg, hogy a bőr síkjában van.
12/15 anonim válasza:
Nekem esküvő előtt 3 hónappal lett felvágva az alkarom, egy betegség kiszűrése végett. Túléltem. Úgy gondolom, hogy vannak ennél nagyobb problémák is az életben.
13/15 anonim válasza:
szerintem nem csúnyák az anyajegyek, mindenkinek van. (jó, nekem mondjuk a s'ggemen, ami nem sok ruhából látszik ki, de máshol se zavarna, csak arcon). esetleg csillámtapaszt tehetsz még rá, ha nagyon zavar és olyan helyen van, ahová szoktak tenni (pl. mell fölött, vállon).
14/15 A kérdező kommentje:
Nem hisztizésből írtam ki a kérdést és természetesen túl fogom élni...
2015. febr. 24. 08:55
15/15 anonim válasza:
Nekem az orromon van, ami par eve lett es nagyon zavar is, sminkkel nagyjabol sikerult eltuntetni.
Szerintem csinalj vele valamit, vegyel fel akar a ruha fole egy bolerot vagy vmit, mert tudom milyen, teged zavarni fog ha latszik (amugy masokat nem :) ) Az alapozot viszont nem javaslom, mert csak megfogja a ruhadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!