Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyire szokás ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szokás ez?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A párom tavaly karácsonykor kérte meg a kezem,viszont az esküvőt nem ebben,hanem a jövő évben szeretnénk megtartani,mivel én akkor fejezek a főiskolán, és még nincs diploma a kezemben,addig szeretnénk várni vele. Mennyire szokás ez,hogy várnak egy évet az emberek az esküvővel? Itt felénk mindenki hipp-hopp megházasodik,azért kérdezem :) 19/L

2015. febr. 19. 09:07
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
80%

Huha, azt hiszem én fogom rontani az eddigi statisztikát. 21 voltam mikor párom 3 év járás után megkérte a kezem. Nagyon korainak éreztem, és nem akartam menyasszony lenni. Nem vagyok házasság párti, kiráz tőle a hideg. Fiatalnak tartottam magam ahhoz, hogy menyasszony legyek.

Azóta összeköltöztünk 3 éve, idénre terveztük az esküvőt, most, hogy már "benőtt a fejünk lágya", de anyagiak miatt ezt a jövő évre halasztjuk, mert ahhoz ragaszkodunk mind a ketten, hogy mi fizessük az esküvőt. Végülis szép lesz, mert a 10. évfordulónkra tervezzük.

Én nem bánom, hogy 6 év után még mindig menyasszony vagyok. Nem hiszem, hogy a papír bármin is képes változtatni, én akkor egymáshoz tartozónak tartom magunkat. A papírtól nem fog megváltozni semmi, se a nevem, se a hozzáállásom a dolgokhoz. Szóval az az egy számít, hogy szeressétek egymást, aki meg azért kinézne, hogy nem hipp-hopp házasodsz, azt meg röhögd ki. :)

2015. febr. 19. 22:39
 22/22 A kérdező kommentje:

18-as!

Az emberek egyik legislegrosszabb tulajdonsága,hogy úgy állítanak szörnyű dolgokat egy másik emberről (jelen esetben a páromról és a kapcsolatunkról),hogy az ég egy adta világon semmit nem tud róla,sőtt,ebben a helyzetben,még azt sem tudod,hogy kiről beszélsz. Szégyenletes.

A válaszokat,főként azoknak,akik igyekeztek a kérdésemre válaszolni,nagyon köszönöm!

Szokás,nem szokás,fiatalok vagyunk e vagy sem, az esküvőt jövőre tartjuk meg, pontosan az évfordulónk napján :)))

2015. febr. 20. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!