Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen volt (lesz) a menyasszo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt (lesz) a menyasszonyi cipőtők nyári esküvőn?

Figyelt kérdés
2015. febr. 17. 12:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Az orránál és a bokánál zárt, bokapántos, enyhén magas sarkú (talán 5-6 centis)fehér cipőm volt, az elején strasszköves dísszel.
2015. febr. 17. 12:22
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem volt meleged benne?Én attól félek, hogy meleg lesz nagyon.
2015. febr. 17. 12:50
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem egy fehér balerinám volt, sok éve :) férjem egy magas velem, így kiesett a magassarkú.. de iszonyatos volt, meleg, dagadt a lábfejem a sok tánctól..
2015. febr. 17. 13:01
 4/10 anonim ***** válasza:

július közepi esküvőm volt.

Zárt orrú, nyitott sarkú cipőm volt, 10 centis sarokkal.

Nem volt melegem benne, pedig compfix is volt rajtam. Viszont nagyon fájt a lábam már éjfél körül, a váltószandimnak is 6 centis sarka volt, úgyhogy az talán ha egy fél órát volt rajtam, végül a tesóm lapos talpú szandijában fejeztem be az estét.

2015. febr. 17. 14:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok, de igen melegem volt, de az cipő nélkül is lett volna, júliusi esküvő, az év legmelegebbnek hirdetett hétvégéjén a szoknyám alatt olyan volt az időjárás mint egy katlanban. A cipő volt a legkisebb problémám.
2015. febr. 17. 15:09
 6/10 A kérdező kommentje:
Csak azért tettem fel ezt a kérdést, mert nem tudom, hogy esetleg magassarkú szandált illik -e felvenni a ruha alá.
2015. febr. 17. 17:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Persze, hogy jo lesz, csak akkor ne vegyel harisnyat/combfixet
2015. febr. 17. 18:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem is feher, magassarku szandalom volt, bokapantos, nyitot es kenyelmes. Nem latszodott a ruha alatt, de ha latszott volna se lett volna baj, mert illett a ruhamroh. Julius kozepe volt az eskuvonk, extra melegben, de legalabb a labam nem izzadt.
2015. febr. 19. 20:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Júliusban lesz az esküvőm,én 163 cm vagyok,a párom pedig 170, úgyhogy egy fehér csipkés,picit köves balerinát fogok felvennni,a menyecske ruhámhoz pedig egy pirosat :) szerintem semmi baj nincs vele, nem is annyira meleg, és még kényelmes is! :)
2015. febr. 20. 13:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Esküvőre én a versenytánc cipőkre szavazok. Táncra és igénybevételre, de kényelemre vannak tervezve, emellett még mutatósak is.
2015. febr. 20. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!