Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kötelező (illik) a menyasszonyi ruha esküvőn?
Ha csak a pénz miatt nem akrsz menyasszonyi ruhát, akkor idővel meg fogod bánni. Nézz körül kisebb településeken, ott általában olcsóbbak a ruhák. Kereshetsz esetleg vaterán vagy teszveszen használtat, így is szép és jelentősen olcsóbb ruhát ki lehet fogni.
Ha nem a pénz miatt, hanem amúgy sem a legnagyobb vágyad felvenni egy menyasszonyi ruhát, akkor természetesen válassz egy olyan ruhát, amiben jól érzed magad. Hiszen az a TI (te) napotok, minden úgy legyen, ahogy ti szeretnétek!!!
Szia!
Habitus kérdése. Nekünk egyszerű esküvőnk volt, de az abroncsos ruháról nem voltam hajlandó lemondani, és nagyon szuperül éreztem magam benne! :))Egyébként kisebb kölcsönzőkben már 30.000től nagyon szépek vannak+ vatera, tesz-vesz, ott is vannak elég csini darabok nem rossz áron!
Bocs az offért, de a hajam égnek áll az utolsó választól! Ha valaki nem az egyszerűt választja, hanem a kicsit díszesebbre vágyik, akkor mindjárt a külvilágnak szóló külsőség? Képzeld, én is ismerek olyat, aki nagy esküvő után 31 éve házasok (szüleim, pedig 500!!! fős esküvőjük vol), és olyat is, aki szűk családi körben esküdtek és elváltak pár év múlva. Egyáltalán nem attól függ a boldogság, hogy milyen az esküvőd. Komolyan, néha úgy érzem, hogy irigykednek a kisebb esküvőt tartók, azokra, akiknek nagyobb lakodalmuk volt...
ON: bocsi mégegyszer a kifakadásért. Szóval, a saját esküvődön abban vagy, amiben Te szeretnél. Ha nem a szíved csücske az abroncsos, nagy ruha, vagy a csipkés, akkor semmiképp ne válaszd. Viszont ha tényleg csak a pénz (hiánya) tart vissza, akkor érdemes körülnézned akár kisebb boltokban, teszveszen is, vagy keresni egy jó varrónőt, aki megvarrja Neked a ruhát. Nem tudom hol laksz, én Várpalotán varrattam 2 éve, a két ruha kijött 80-90 ezer Ft-ból+kb 3-4-szer kellett odautazni Pestről.
Itt a link, ha meggondolnád magad, érdemes megnézni, nagyon-nagyon kedves varrónő:
az én ruhám az Ázsia centerből van, 40 e , és gyönyörű. tavassal felteszem valamelyik oldalra hátha elviszi valaki és akkor ingyé volt. próbáld meg te is.
vagy nézz körül varrónőnél van ahol megéri varratni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!