Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a ruháról? Nem túl extrém? Kép rólam+katalóguskép.

Figyelt kérdés

Katalóguskép:

[link]

Kép rólam:

[link]

Katalóguskép egy hasonló ruháról:

[link]

Mi a véleményetek ezekről a ruhákról?

Köszi.

2015. febr. 6. 09:43
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Mindegyik nagyon szép, és nagyon jól áll. Szerintem megvan az alakod ahhoz, hogy az első, sellős ruhát válaszd.

Sok boldogságot! :)

2015. febr. 6. 19:07
 22/32 anonim ***** válasza:
42%

Nekem ez tetszik a legjobban: [link]

Nagyon jól áll, és szép a ruha is. A sellő fazonúak alapból nem jönnek be.

Ha a kérdésben szereplő ruha valakinek extrém, akkor az én kedvenc ruhámat nem tudom milyen kategóriába sorolná...

2015. febr. 6. 19:29
 23/32 anonim ***** válasza:
Nekem a fodros milliószor jobban tetszik rajtad! nagyon szép és nagyon jól áll!
2015. febr. 6. 22:25
 24/32 anonim ***** válasza:

Nekem is az a ruha tetszik jobban, amit először próbáltál fel. Viszont a linkelt ruhák közül egyiket sem választanám, ha a lagziban is abban kellene lenni. Egyikben sem lehet táncolni a szoknyája miatt...

Lesz külön táncruhád is?

2015. febr. 7. 06:50
 25/32 anonim ***** válasza:

Nem extrém. Mostanában ilyet viselnek a menyasszonyok. Nagyon szép alkatod van, szépen kihangsúlyozza. Tetszenek az ombre ruhák, amikben van egy kis színátmenet. Nekem az erősebb színátmenet is tetszik, és abból sem mindet mondanám extrémnek. Az általad belinkelt kifejezetten szolíd.

Hátulról kicsit furcsa ferde szabásvonal, de ennek ellenére tetszik rajtad.

A belinkelt katalógusképes , szintén ombré ruha nem tetszik. Nem illik ahhoz a ruhához a felső gyöngydíszítése, és a szoknyája is csak egy nagy-nagy habcsók.

2015. febr. 7. 09:28
 26/32 anonim ***** válasza:
55%
Jól lehúztátok itt a 22-es választ, pedig tetszik, nem tetszik, nem mindenkinek jön be a fidres-fodros vagy az "olyan, mintha térdnél összekötötték volna a menyasszony lábát"-sellő fazon.
2015. febr. 7. 10:11
 27/32 anonim ***** válasza:
Köszi 26os :) Mivel véleményt kért a kérdező, nem tudom mi alapján döntik el egyesek, hogy hasznos-e vagy sem. Én biztos nem vennék fel esküvőre sellő fazont, mert nem tetszik, és kényelmetlennek tűnik. Ez a véleményem, akár tetszik másoknak, akár nem.
2015. febr. 7. 14:04
 28/32 anonim ***** válasza:
photo shoppal rányomtak még 5 kilónyi fodrot,azzal tényleg nagyon jól nézne ki...így se rossz,de katalógustól eldobod az agyad...
2015. febr. 7. 18:17
 29/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ.

Fura, de a katalóguskép és a rajtam lévő ruha ugyanaz (cikkszám alapján), mégis élőben máshogy néz ki, mint a katalógusban.

2015. febr. 9. 08:45
 30/32 anonim ***** válasza:
Katalógusképeken nem is tartják fontosnak hogy pont földig érjen a ruha, hanem némelyik annál is hosszabb.Elrendezik körbe az alját, vagy felállítják egy dobogóra a menyasszonyt, vagy leültetik. Persze hogy sokkal többnek mutat úgy a ruha alja a legtöbb képen. Katalógusképen ritkán látni olyan menyasszonyt ahol kikandikálna a cipő orra , vagy épp földig ér a ruha. Ne adj isten öt cm-re a föld fölött felhajtottat nem is láttam. A valóságban ha megvan a ruha, a legtöbb szalonban felhajtják az alját kb. öt cm-re a földtől. VAgy szélesebb abroncsot vetetnek fel.
2015. febr. 9. 10:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!