Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a ruháról? Nem túl extrém? Kép rólam+katalóguskép.
Katalóguskép:
Kép rólam:
Katalóguskép egy hasonló ruháról:
Mi a véleményetek ezekről a ruhákról?
Köszi.
Mindegyik nagyon szép, és nagyon jól áll. Szerintem megvan az alakod ahhoz, hogy az első, sellős ruhát válaszd.
Sok boldogságot! :)
Nekem ez tetszik a legjobban: [link]
Nagyon jól áll, és szép a ruha is. A sellő fazonúak alapból nem jönnek be.
Ha a kérdésben szereplő ruha valakinek extrém, akkor az én kedvenc ruhámat nem tudom milyen kategóriába sorolná...
Nekem is az a ruha tetszik jobban, amit először próbáltál fel. Viszont a linkelt ruhák közül egyiket sem választanám, ha a lagziban is abban kellene lenni. Egyikben sem lehet táncolni a szoknyája miatt...
Lesz külön táncruhád is?
Nem extrém. Mostanában ilyet viselnek a menyasszonyok. Nagyon szép alkatod van, szépen kihangsúlyozza. Tetszenek az ombre ruhák, amikben van egy kis színátmenet. Nekem az erősebb színátmenet is tetszik, és abból sem mindet mondanám extrémnek. Az általad belinkelt kifejezetten szolíd.
Hátulról kicsit furcsa ferde szabásvonal, de ennek ellenére tetszik rajtad.
A belinkelt katalógusképes , szintén ombré ruha nem tetszik. Nem illik ahhoz a ruhához a felső gyöngydíszítése, és a szoknyája is csak egy nagy-nagy habcsók.
Köszönöm mindenkinek a választ.
Fura, de a katalóguskép és a rajtam lévő ruha ugyanaz (cikkszám alapján), mégis élőben máshogy néz ki, mint a katalógusban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!