Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre, lagziba extrém hajjal lehet menni, vagy mit kezdjek vele?
hojojojj isten ments átfesteni.:D:D
hát ha emo fazonú akk próbáld meg nem úgy belőni h durván álljon.(gondolok itt arra h ha használsz hajvasalót ne vasald tű egyenesre csak épp hogy. a szemednél is jobban rakd félre) nekem keresztelőn a pajeszom kellett a fülem mögé tenni mert arc aljáig ér és annak a vége is kékes.
az öltöny azért legyen szolídabb.
Hat szerintem se festegess, inkabb:
szolid oltony, 10 dollaros mosoly, es a hajad, ha hosszu akar ossze is foghatod hatul, igy a szine sem feltuno se a fazonja, vagy (tudom nyalasan hangzik) de egy Davidbackhem-hajpant sem oan rossz.
Es csak egy estet kell kibirnod igy...
Jo szorakozast!
Hát azt a lila fehér öltönyt inkább felejtsd el. Méghozzá gyorsan :) Sima elegáns fekete öltöny vagy az se muszáj. Ha fiatal vagy elég (gondolom az vagy) Elég egy elegáns "ünneplős" nadrág és egy csinos ing. Az ing akár lehet lila is. Az nem baj. Vagy ha öltönyt veszel, feketét, ahhoz is lehet lila az ing, egy fekete nyakkendővel szerintem nagyon jól nézne ki. Ami a hajadat illeti én is eltakarnám azt a lila dolgot benne. Valami színezővel. Az nem fogja elrontani a hajadat. Az kijön. de szerintem a legjobb amit tehetsz, hogy irtakozz be egy fodrászhoz és mondd el neki milyen alkalomra kellene menned, és hogy hogyan is kellene kinézned, megjelenned ott. Majd ő biztosan ki tud hozni belőle valami jót. Persze nem vágatásra gondolok, csak hogy valahogy máshogy fésülje. Talán ő tud olyan technikát is, ahogy nem fog látszani a lila színezés, és elkerülheted a festést, színezést.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!