Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőre, lagziba extrém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőre, lagziba extrém hajjal lehet menni, vagy mit kezdjek vele?

Figyelt kérdés
Szóval egy barátomat fogom elkísérni, sosem voltam esküvőn nem tudom mi illik meg mi nem, a hajam hosszú szőke-lila kissé "emos" fazon, gondoltam ehhez pont passzolna egy fehér-lila öltöny, de nem akarok nagyon kilógni a sorból. Márpedig ott ilyen gazdag ódivatú emberek lesznek csak. Most akkor mit vegyek fel? És a hajammal mit kezdjek? Vagy tökmindegy? Fiú vagyok.
2009. ápr. 11. 20:45
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem ha a átfesteted, akkor az elég. A fazon nem hiszem, hogy nagyon számít. Az emós haj nem igazán extrém fazonú, csak a színe túl feltűnő egy esküvőre.
2009. ápr. 11. 20:58
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

hojojojj isten ments átfesteni.:D:D

hát ha emo fazonú akk próbáld meg nem úgy belőni h durván álljon.(gondolok itt arra h ha használsz hajvasalót ne vasald tű egyenesre csak épp hogy. a szemednél is jobban rakd félre) nekem keresztelőn a pajeszom kellett a fülem mögé tenni mert arc aljáig ér és annak a vége is kékes.

az öltöny azért legyen szolídabb.

2009. ápr. 11. 21:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg valamilyen lemosható hajsprayvel beszínezni barnára vagy feketére. Vagy hajfestékben is vannak olyan bemosók, amik csak a következő hajmosásig maradnak a hajon.
2009. ápr. 11. 22:00
 4/10 anonim ***** válasza:
47%
Miért ne festhetné át? Már úgy is festeti lilára meg szőkére.
2009. ápr. 11. 22:52
 5/10 anonim ***** válasza:
88%
de emiatt ne szúrja el a haja színét pláne még ha jól is néz ki.
2009. ápr. 11. 23:22
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Hat szerintem se festegess, inkabb:

szolid oltony, 10 dollaros mosoly, es a hajad, ha hosszu akar ossze is foghatod hatul, igy a szine sem feltuno se a fazonja, vagy (tudom nyalasan hangzik) de egy Davidbackhem-hajpant sem oan rossz.

Es csak egy estet kell kibirnod igy...

Jo szorakozast!

2009. ápr. 12. 01:51
 7/10 anonim ***** válasza:
43%
ismered az embereket akik ott lesznek?mert ha igen,akkor már ők is igy ismernek téged,akkor ne változtass.próbálj finomítani az öltözeteddel az összhatáson,és légyszi ne fesd ki a körmöd,meg ne sminkelj,mert az egy pasinál szőrnyű.(bocsi,nekem nem jön be)
2009. ápr. 12. 12:16
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát azt a lila fehér öltönyt inkább felejtsd el. Méghozzá gyorsan :) Sima elegáns fekete öltöny vagy az se muszáj. Ha fiatal vagy elég (gondolom az vagy) Elég egy elegáns "ünneplős" nadrág és egy csinos ing. Az ing akár lehet lila is. Az nem baj. Vagy ha öltönyt veszel, feketét, ahhoz is lehet lila az ing, egy fekete nyakkendővel szerintem nagyon jól nézne ki. Ami a hajadat illeti én is eltakarnám azt a lila dolgot benne. Valami színezővel. Az nem fogja elrontani a hajadat. Az kijön. de szerintem a legjobb amit tehetsz, hogy irtakozz be egy fodrászhoz és mondd el neki milyen alkalomra kellene menned, és hogy hogyan is kellene kinézned, megjelenned ott. Majd ő biztosan ki tud hozni belőle valami jót. Persze nem vágatásra gondolok, csak hogy valahogy máshogy fésülje. Talán ő tud olyan technikát is, ahogy nem fog látszani a lila színezés, és elkerülheted a festést, színezést.

Sok sikert!

2009. ápr. 12. 15:13
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
én egyszer voltam egy esküvőn. előtte órákig ácsorogtam a szekrény előtt, hogy mit vegyek fel. végül az utolsó 2 percben átöltöztem. és mekkora szerencse volt!!! mert volt ott egy lány ugyanolyan ruhában, mint amit én otthon előzőleg levettem. a haja tűz piros volt és nagyon göndör és annyira jól nézett ki abban a citromsárga ruhában, hogy egész este őt bámultam. azóta ő a legjobb barátnőm.
2009. ápr. 12. 15:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Írod,hogy sosem voltál még esküvőn.Gondolom olyan helyre mentek,ahol már ismernek téged is.Ne légy kirívó, mert ez a nap NEM RÓLAD szól.Öltözz úgy,hogy jól érezd magad a bőrödben,kérd ki a barátod véleményét is hajadról.Szerintem egy kicsit visszafogotabb -alkalmi-szín elviselhető egy napig.
2009. ápr. 15. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!