Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek korrekt torta árak? Ha nem mondom, hogy esküvőre kell, akkor a 48 szeletes 2000el olcsóbb csak.
Az árak nekem nem tűnnek soknak, habár nem tudom milyen az íze a tortának. (ha ehetetlen akkor nagyon drága:))
80 főre szerintem sem elég a 48 szelet. Sokszor, ha kimondod azt a szót, h "esküvő", már az egekbe szöknek az árak. Mi úgy oldottuk meg 110 emberre,hogy volt egy szép, reprezentatív 3 emeletes fehér torta (kb 50 főre) és volt még mellé 3 különböző ízű, egyszerűbb díszítésű,csokimázas szóló torta. Így mindenki talált szájízének megfelelőt és nagyon szépen mutattak az asztalon. Bár tudom, h sok embernek fontos, h a menyasszonyiból ehessen, de nálunk szerintem ezzel nem volt probléma. Persze ez csak egy tipp, mindenkinek más és más az elképzelése.
Minden jót! :)
Ha nincs a menüben desszert, akkor érdemes 70-80 szelettel kalkulálnod, ha van desszert és aprósütemények, akkor általában elég szokott lenni kb. 70 %-nyi, azaz 80 fő esetén 56 szelet torta
de vághatják vékonyabban is, akkor 54 szelet is elég :-),
Szép 3 szintes torta hozható ki: 24-18-12 szeletes
Az árak olcsók! Valószínűleg porból készítik a krémeket, természetes alapanyagot (pl. tojás, tejszín) nem sokat láthatnak :-)
Remélem tudtam segíteni:
Rózsáné Orsi
esküvőszervező
Nem értek egyet az előttem szólóval.
Ennyi pénzből simán kijön a normális alapanyagokkal. Sógornőm cukrász, 6000-ért csinálja a 24 szeletes tortát plusz mivel esküvőre kell 2-3 ezer a díszítéstől függően. Ebbe nincs semmi por, vagy adalék. Bár ő maszek, cukiban érdemes megkérdezni milyen alapanyagokból dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!