Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány szeletes legyen a torta, ha 130-140 fővel számolunk?
Figyelt kérdés
Kb. 25 fő gyerek, de szeletnénk csomagolni is. Vagy legyenek kísérő torták?2011. máj. 1. 18:47
1/4 anonim válasza:
sztem egyszerübb ha több kisebb torta lesz,mint egy nagy sok szeletes
2/4 anonim válasza:
Szia, ha 130 fovel szamolsz es hat mindenkinek kene jusson legalabb 1 szelet ... legalabb 130 szelet.
Egyik baratnom csinaltatott egy szep nem oriasi eskuvoi tortat, es egy csomo kiserotortat mind kulonbozo izu, szerintem tok jo otlet volt. Mindenki maganak vagott tehat lehetett kicsi szeletet is ha csak kostolni akartal.
Az eskuvoi torta mindig aranytalanul draga de a kiserotortak olcsobbak es kb ugyanaz van a cukormazon belul.
Sok-sok boldogsagot kivanok!
4/4 anonim válasza:
szia! a tesóm lagzija éppen szombaton volt és 130 személy volt, ebből kb 10 a gyerek.ők 100 szeleteset csináltattak plussz 3db 20 szeletes tortát csak úgy.nem tudom nálatok a vendégek viszenek e a lagziba tortát nálunk mindenki hozott, így ennek köszönhetően a menyasszonyi torta fele megmaradt és a 3 torta is érintetlenül maradt a lagzi végéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!