Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 60 fős lagziba kb. mennyi sütemény kellene? Db/fő? És elég 1 3emeletes menyasszonyi torta? Vagy kéne több torta?
Sztem fejenként lehet számolni 15 db sütit, mert az kb. kiadja az átlagot (van aki csak 3-at, van, aki egész este eszik...)
A torta...hmm...3 emelet lehet elég :)
attól függ hány fele szeletelhető a menyasszonyi torta...amikor rendeled,ugy rendeld hogy legyen legalább 80 szelet
süti pedig attól függ milyenek...háznál készül vagy rendelt?
krémes sütiből fejenként 4-5 darab,nem krémesből több is akár
sok függ attól hogy mennyi kaja lesz,és mettől meddig fog tartani a lagzi (nem mind1 h déltől már eszik mindenki vagy csak estétől)
Nos!Szerintem ott a menyasszonyi torta+mondjuk lehet még torta de cikkeztezsd be hogy tudd kb hány szeletre jön ki.
Számolj mondjuk minimum 2-3 sütit fejenként,amit tuti megeszik az ember egy lagziba.Szóval egy 60 főnél minimum 120-180 db süti/tortaszelet.DE szerintem még szokás adni is egy keveset szóval ezt még számold hozzá,ha nem csomagoltok senkinek akkor persze ez kihagyhato.Tesoméknál 30 fős eski volt,volt a menyassonyi 3 szintes + olyan 12 torta és elfogyott,igaz szerintem ott lett pakolva a vendégeknek is,meg a kajábol is.
Ha olyan embereket hívsz, mint én ne foglalkozz a sütivel, inkább a pálinkán izgulj, h elég lesz e.
ha így van akkor liter per fő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!