Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a ruháról? Nem túl extrém? Kép rólam+katalóguskép.

Figyelt kérdés

Katalóguskép:

[link]

Kép rólam:

[link]

Katalóguskép egy hasonló ruháról:

[link]

Mi a véleményetek ezekről a ruhákról?

Köszi.

2015. febr. 6. 09:43
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem a kérdésben linkelt, általad viselt ruha tökéletes. :)
2015. febr. 6. 11:31
 12/32 anonim ***** válasza:
88%

"Én még hosszabbítanék rajta és nem érdekelne, hogy a földön húzom! :D "

Na, hát annak lenne saras hatása, nem?

2015. febr. 6. 11:32
 13/32 Fényember ***** válasza:
61%
szerintem ami az első rajtad van az tökéletes és amit a 6os válaszban linkeltél azt ne mert túl unalmas..a másik különlegesebb és jól is áll:)
2015. febr. 6. 13:29
 14/32 anonim ***** válasza:
Mindkét ruha jól áll neked. Egyik sem extrém, sőt, gyakran látok ilyet menyasszonyokon. A sellő fazon azonban nem áll jól mindenkinek, rajtad az is nagyszerű.
2015. febr. 6. 13:33
 15/32 anonim ***** válasza:
Csinos, nagyon jól áll, ha ez tetszik szerintem bátran válaszd, a kérdésedben linkelt 2. ruha is nagyon tetszik, mondjuk én imádom a fodros dolgokat.
2015. febr. 6. 14:51
 16/32 anonim ***** válasza:
71%

Őszinte leszek, de az első katalógusképen levő ruha engem valami takarítóeszközre emlékeztet, olyan mint egy portörlő.

Az a ruha, ami a kérdésnél rajtad van, már sokkal jobb. De az utólag belinkelt egyszerűbb ruha tetszik a legjobban.

2015. febr. 6. 15:42
 17/32 anonim ***** válasza:

Mindhárom ruha amit a kérdésben linkeltél gyönyörű! És nagyon jó áll rajtad! Nekem az első link a favorit.

Amit viszont a 6# hozzászólásban linkeltél nem tetszik, nagyon unalmas és a másikban csinosabb is vagy!

2015. febr. 6. 16:05
 18/32 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek a választ.

Még bizonytalan vagyok. Az eredeti elképzelésem (próbák előtt) egy derékban szabott, onnan bővülő, kisebb szoknyás, letisztult darab volt, mint amilyet a 6-os válaszban linkelt. A sellő pedig egyszerűen megtetszett a szalonban és felpróbáltam.

Holnap megyek az utolsó helyre próbálni egyébként.

2015. febr. 6. 16:12
 19/32 anonim ***** válasza:
Nagyon jól áll a sellő fazon, de a derékben szabott is jó lehet, csak valahogy, amit linkeltél az nem az igazi. Talán az utolsó szalonban lesz jobb ebből a fazonból is, ha nem, akkor szerintem maradj a sellőnél.
2015. febr. 6. 16:26
 20/32 anonim ***** válasza:
Az első ruha nagyon szép, és jól is áll rajtad. A másik, amiről csak katalóguskép van, nekem túl sok. Amit a kommentedben küldtél szép, visszafogott, elegáns. Az is remekül állt. A helyedben az esküvő stílusához illően döntenék, az első kép inkább egy nagy, fényűző eseményre illik, míg a kommentben linkelt inkább egy visszafogottabb, szolidabb szertartásra.
2015. febr. 6. 17:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!