Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a ruháról? Nem túl extrém? Kép rólam+katalóguskép.
Katalóguskép:
Kép rólam:
Katalóguskép egy hasonló ruháról:
Mi a véleményetek ezekről a ruhákról?
Köszi.
Szerintem ami rajtad van, az nagyon jó.
Amit megfigyeltem az az, hogy a katalógusképeken a szoknyarésze nagyobb, terebélyesebb, szétágazóbb.
De lehet, hogy csak nekem tűnik így.
Viszont a tiéd megfelelő méretű, mert a katalógusbeli szerintem kicsit már túlzás.
:)
Szerintem egyáltalán nem extrém. Jól is áll!
De nekem a 3. linken szereplő ruha is tetszik. Szóval nyugodtan válaszd azt, amelyik tetszik.
Szép a derékvonalad és ezt mindenképpen ki kell emelni! A katalóguskép1 is fantasztikus lenne és az első válaszolóval ellentétben szerintem nem túlzás a terebélyesebb alsórész!
A második katalógusképen szereplő ruha is nagyon tetszik, bár annak az alja árnyalatos, ami olyan "saras" hatást kölcsönöz picit, az ami nem tetszik benne!
A ruhád, ami rajtad van, az alja lehetne egy picit hosszabb, nem? Magassarkúval együtt próbáltad fel? Ha még veszel fel hozzá egy magassarkút, akkor még rövidebb lesz az alja, ami kicsit gagyi hatást kölcsönöz. De csak szerintem! Én még hosszabbítanék rajta és nem érdekelne, hogy a földön húzom! :D
Ez egy extravagáns ruhának számít, amiben nincs túlzás ilyen értelemben!
Jah és sok boldogságot nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!