Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a ruháról? Nem túl extrém? Kép rólam+katalóguskép.

Figyelt kérdés

Katalóguskép:

[link]

Kép rólam:

[link]

Katalóguskép egy hasonló ruháról:

[link]

Mi a véleményetek ezekről a ruhákról?

Köszi.

2015. febr. 6. 09:43
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ami rajtad van, az nagyon jó.

Amit megfigyeltem az az, hogy a katalógusképeken a szoknyarésze nagyobb, terebélyesebb, szétágazóbb.

De lehet, hogy csak nekem tűnik így.

Viszont a tiéd megfelelő méretű, mert a katalógusbeli szerintem kicsit már túlzás.

:)

2015. febr. 6. 09:47
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a ruha szép, és jól is áll neked. A második visszafogottabb, de az elsőhöz is megvan az alakod.
2015. febr. 6. 09:48
 3/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyáltalán nem extrém. Jól is áll!

De nekem a 3. linken szereplő ruha is tetszik. Szóval nyugodtan válaszd azt, amelyik tetszik.

2015. febr. 6. 09:49
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem extrém, nagyon szép. Nekem az tetszik, amit felpróbáltál. Az első válaszolónak igaza van, a katalógusbelin tényleg sokkal nagyobb a szoknyarész.
2015. febr. 6. 09:57
 5/32 anonim ***** válasza:
100%

Szép a derékvonalad és ezt mindenképpen ki kell emelni! A katalóguskép1 is fantasztikus lenne és az első válaszolóval ellentétben szerintem nem túlzás a terebélyesebb alsórész!

A második katalógusképen szereplő ruha is nagyon tetszik, bár annak az alja árnyalatos, ami olyan "saras" hatást kölcsönöz picit, az ami nem tetszik benne!

A ruhád, ami rajtad van, az alja lehetne egy picit hosszabb, nem? Magassarkúval együtt próbáltad fel? Ha még veszel fel hozzá egy magassarkút, akkor még rövidebb lesz az alja, ami kicsit gagyi hatást kölcsönöz. De csak szerintem! Én még hosszabbítanék rajta és nem érdekelne, hogy a földön húzom! :D

Ez egy extravagáns ruhának számít, amiben nincs túlzás ilyen értelemben!

Jah és sok boldogságot nektek! :)

2015. febr. 6. 10:04
 6/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Volt rajtam magas sarkú, úgyhogy ettől már nem lesz rövidebb.

Ilyen hátulról:

[link]

Ez pedig a másik ruha, ami szintén nagyon tetszik. Teljesen más a stílusa:

[link]

Ez milyen?

2015. febr. 6. 10:19
 7/32 anonim ***** válasza:
88%
6-os linkben az első ruha ezerszer szebb és jobban is áll sokkal, mint a második linken lévő.
2015. febr. 6. 10:21
 8/32 anonim ***** válasza:
85%
Jobb az első, nagyon különleges leszel benne, de jó értelemben véve.
2015. febr. 6. 10:24
 9/32 anonim ***** válasza:
85%
Az első felpróbált ruha kiemeli az alakodat, és különlegesebb is. A másik egy kicsit uncsi.
2015. febr. 6. 10:28
 10/32 anonim ***** válasza:
66%
A katalógiusképes túl zás, az az ezüst sábv nem jó rajta, a tiéd szép.
2015. febr. 6. 10:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!