Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghívás, de hogyan?
Egyszer tettem fel hasonló kérdést, de nem sikerült egészen kifejezzem, amit kérdezni akartam, hát megteszem még egyszer...
Szóval az van, hogy szeretném meghívni a közvetlen kollegáimat az esküvőmre, csak még azt nem tudom, hogyan. (Igazán belsőséges viszonyunk van, szinte mint egy jó baráti társaság, beleérte a két főnököt is. Szinte azt mondanám, hogy még a nehézségekben is szépek a napjaink. Sok közös programunk van, igazán segítjük egymás munkáját) Nyílván közülük 4-el van még ennél is jobb kapcsolatom, de a többieket is meghívnám, mert számítanak rá és szerintem sértésnek vennék, ha nem hívnám meg őket. Azért elég nagy létszámról van szó, mert 9-en vannak. Arra gondoltam, hogy meghívnám a "csapatot", aztán aki akarná hozná a párját, aki nem, az jönne a "csapattal" bulizni. Szerintem tolakodás lenne meghívni kollegát családostól, akinek mondjuk a férjével nem is találkoztam még soha, de a kollegával jó barátságban vagyunk? Leterhelni sem szeretnék senkit...
Szóval nem tudom mi lehetne a "jó" megoldás...
Ha a csapatot hívod meg, akkor kollegaként hívod őket, nem magánemberként.
Szerintem ilyenkor nem illik mást magukkal hozni. De aki akarja, hozhatja. Szeintem te eyben hívd meg a bandát. Ők meg majd eldöntik, hogy hogyan mennek. Ha csak önköltséges buli lesz, akkor mindegy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!