Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok a helyemben?
Nyáron lesz az unokatestvérem esküvője, ahová engem természetesen meghívtak, de a barátomat, akivel több, mint 4 éve együtt vagyok nem, pedig őt is jól ismerik. A vőlegény azt mondta, hogy csak azoknak hívják meg a párját is (a vacsorára), akik komolyan gondolják. Ez nekem nagyon rosszul esett, hiszen nekünk is komoly terveink vannak, csak még egyetemisták vagyunk, így várunk az esküvővel. Ezen kívül, az unokatestvérem a meghívott barátnőit mind barátostul hívta meg, olyanokat is, akik csak 2 hónapja vannak együtt.
A kérdésem az lenne, hogy ti elmennétek egyedül, vagy tüntetőleg hagyjam ki az egész esküvőt? Esetleg a polgári és templomi szertartásra jöjjön el a barátom is, majd a vacsorára csak egyedül menjek? (Az esküvő 200 km-re lesz a mi lakóhelyünktől.
Még annyit! Jönnek majd azok a kommentek sorban, hogy nem vagytok összenőve.
Döntsd el, ezekkel a kommentelőkkel, vagy a pároddal akarod-e az életedet leélni!
Amugy nem is ertem, hogy gondoltak... Majd ha egyszer ti is megeskudtok oket se hivjatok meg parostul mert szerintetek ugyis valas lesz a vege.
Ez kb. ilyen ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!